上一頁下一頁
發新話題

回想人妻多滋味(LAST UPDATE P.2)

收藏  |  訂閱
51  25.9k

回想人妻多滋味(LAST UPDATE P.2)

唔好意思,故事會比較長

7年前經朋友介紹下認識人妻小妮, 當時小妮31歲, 結婚十年有一子, 童顏但並沒有巨乳, 相反是貧乳。形容一下人妻,31歲童顏,可愛型,識打扮,超大眼,面尖尖,因愛去沙灘所以皮膚少許古銅色,大約5尺6高,身材偏瘦,三圍大約32AA 24 36,縱使貧乳,但樣靚,仲有一雙美腿,夏天小妮愛吊帶背心,熱褲短裙。冬天超短裙,各式各樣絲襪,高跟鞋。
經朋友介紹下認識小妮,開始私底下微X,WHXXX APP,FXXXBOOK。慢慢變得熟絡後才得悉小妮跟老公關係惡劣,原因老公不斷在外偷食。所以小妮報復心底下經常各有各娛樂,因小朋友關係不願意離婚。小妮一直爛玩但並無出軌行為,直到跟我認識。

當去到好熟絡之後有一次一大班朋友去旺角唱K,少不免劈酒,當唱到大約半夜三點離開時小妮已經飲到WING哂,我負責送小妮返屋企,但小妮醉到連行也行不動,問小妮需要坐下休息下還是截的士,小妮只說一句”不回家,去邊都得”心諗今次仲唔係機會,於是截的士去九龍塘時鐘,其實小妮一直都係半昏迷咁,而我就一直抱住企唔穩的她,當帶了佢入房後其實小妮嘔了兩次後只掛著訓覺,都覺得有野食,只好幫她除高跟鞋同蓋被,自己就去沖涼,誰知差唔多沖完之際小妮迷迷糊糊下走左入黎尿尿。完全冇無理會我的存在。OH MY GOD,眼前畫面是一位飲醉的美女在我面前拉下一條粉紅色LACE透明底褲然後尿尿,對小弟來說相當震撼。到小妮尿尿完一副醉樣問我”你鍾意我嗎?”我在沖涼缸裡起身答她”鍾意,你好靚好性感”小妮就起身除哂身上所有衣服只穿著底褲走進沖涼缸攬住我車,當然我對手不停從她身上游走,車到咁上下小妮突然跪低並抬頭望住我講”你要好愛我,對我好好咖”就用她的櫻桃小咀將我小弟弟含住,不停出出入入,一陣深喉,一陣用脷由袋袋到成條小弟弟都LUM乾淨,又不停用咀唇吸住小弟弟的頭,果然十年人妻功力非同小可,正當我按住小妮的頭忽然間小妮一下突襲連後門小妮都幫我清潔埋,再深喉一陣,真係爽到不得了,差D要爆,我就拉起小妮坐在缸邊,慢慢分開佢雙線條優美,骨肉均勻的美腿,先撩開LACE透明底褲就見到小妮的鮑鮑。雖然已經生過小朋友,但依然鮮嫩多汁,小毛,見到已經忍唔住要幫小妮口交,當我條脷一接觸到小妮穴穴,小妮即時身體不停地打震,整個人少少向後不停呻吟,小妮聲音非常甜美,但放蕩地”呀。。。呀。。。。”聲叫,我相信隔離房間一定聽到小妮的呻吟聲。我大約服務左小妮五分鐘,小妮就按住我的頭不停抖大氣地說”你好勁,LUM得我好舒服,我。。好。。想。。要。。你。扑。我。啦。”
於是我抱起小妮出床,唔知係咪飲左酒關係小妮變得極度淫蕩,當把她到床上時,我說我沒有套,小妮沒理會我,拎轉身抬起PAT PAT, 一副狗仔式姿勢說”唔緊要,我有食開藥老公都係入面射的,快D插我”當然唔理得咁多就捉住小妮條纖腰,對準小妮穴穴就插入去,,小妮生過小朋友也好,但穴穴依然好緊,小妮本身用手睜支撐住上半身,當插左不到十下,小妮已經整個上半身都扒在枕頭上,瘋狂的呻吟,而且不斷叫”快D,快D”,當晚狗仔式,背後插,半邊燒鵝脾式插,女上男下,再男上女下,然後小弟將成個小妮抱起,佢雙美腿夾實我半空抽插,再放低小妮捉住佢修長美腿再男上女下插過。。。小妮呻吟聲不絕,音頻仲越來越高,小妮問我”得未,出未呀?我就黎俾你插死啦”,我感覺到小妮D淫水流到張床都濕哂,好似漏水咁,於是我出盡全力插,我耳入面只聽到小妮瘋狂呻吟聲同穴穴D水聲,就是這樣下內射了。。。小弟咁大個人第一次射到袋袋覺得痛,不知道自己射了多少下。小妮問我”係咪出哂啦?”我點頭之後小妮竟然扒到我身下用口含住小弟弟落力咁啜,並說”我老公話射完再俾人含好舒服架,你呢?”睇住一個美女在自己身下,口含住自己小弟弟,個頭上上落落,感覺已經好爽,小妮含左十分鐘左右話好攰要訓。我就攬住佢訓到第二朝。到第二朝先發覺原來床嘅左邊是一塊大鏡。靈感一現我捉起小妮對腳就插入去。。。小妮亦因為咁而俾我插醒左,我叫佢望住塊鏡睇下自己個淫樣。佢面紅紅咁做出更淫賤的表情。。。仲要轉身用狗仔式,佢話第一次見到自己扑野個樣,原來自己可以咁淫蕩。於是再一輪大戰之後就交房。當我拖住小妮行出時鐘酒店時,小妮說”我第一次黎開房,你尋晚插得我好舒服,好似就來要死,命都無咁”俾一個美人妻咁讚真係好有滿足感。的確雖然小妮的乳房細小,一手可以將兩邊掌握而且小妮的乳頭黑而且大,但小妮的美貌,美腿同床上技巧令依一點關係都沒有

當然唔會無下文,我同小妮依種關係保持了差不多6年,同美人妻小妮一齊真的是非常過癮,小妮愛穿各式各樣絲襪,魚網吊帶襪,高跟鞋,OL 裝,兔女郎裝,護士裝,超性感睡裙,T-BACK, 性感內衣褲等等都一應皆全,著住黎扑野好有新鮮感,小妮亦知小弟偏愛絲襪,亦唔唔好浪費佢雙美腿,唔介意我扯爛佢D絲襪,要佢著住黎扑野。慢慢小妮只愛跟我做,已經不會再跟他老公做。佢話同我做極都唔悶(而小妮亦愛裸睡,同做愛時拍片,所以分開左依然有好多珍藏可以懷念下)

有一次更難忘,因為小妮同佢老公已經亙不關心,有一晚我揸車帶小妮去到人影都無的地方,小妮著住吊帶背心短裙同吊帶絲襪,我地在車廂又錫又摷,小妮仲大膽到拉開我褲鏈,拎小弟弟出來含,原來野戰好刺激,小妮功力越來越勁,我忍唔住拉起佢就伸手入佢條裙入面摷。原來個衰妹同佢出左成晚街先知佢底褲都冇著。小妮問我”正唔正?”我答”正,如果可以而家插你就更加正”小妮好有型咁將我車冷氣關掉,落車行過去我那邊,打開我車門同教低左隻窗就將半個人扒在車窗口,再拉起條蛋糕LACE裙。望住我跟我講”來啦,BEBE,扑我”當然我即時落車就插入去,原來戶外扑野真係好爽,又要驚,但係快感連連不絕,每一次同小妮扑野臨射之前一刻,我腦入面都會有一句說話”正。人地老婆俾我扑到呱呱叫,仲要精都幫我吞埋”雖然偷食人老婆好無品,但人妻的確是O靚妹仔俾唔到的服務同快感。

相不會放太久。。怕俾人認出。。。有買趁手

大力支持,出相!

引用:
原帖由 waiwaila 於 2013-6-21 04:44 PM 發表 查看引用來源
唔好意思,故事會比較長

7年前經朋友介紹下認識人妻小妮, 當時小妮31歲, 結婚十年有一子, 童顏但並沒有巨乳, 相反是貧乳。形容一下人妻,31歲童顏,可愛型,識打扮,超大眼,面尖尖,因愛去沙灘所以皮膚少許 ...
:smile_o12: 人妻正~
貼相你要將d相放上去d放相的website (e.g. photobucket.com), 再post返相link出黎

七年前已有whatsapp wechat???

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-6-21 05:36 PM 發表 查看引用來源
七年前已有whatsapp wechat???

b女你咪踢爆啦~ 當故睇下咪好囉:smile_o13:

引用:
原帖由 Cherfans 於 2013-6-21 17:35 發表 查看引用來源

:smile_o12: 人妻正~
貼相你要將d相放上去d放相的website (e.g. photobucket.com), 再post返相link出黎
我想貼你

引用:
原帖由 Cherfans 於 2013-6-21 17:37 發表 查看引用來源

b女你咪踢爆啦~ 當故睇下咪好囉:smile_o13:
我只係充滿好奇心

support support 人妻正

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-6-21 05:38 PM 發表 查看引用來源

我想貼你

:smile_o14::smile_o03:唔好點我相丫 :smile_43:

人地写得很辛苦架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆