上一頁下一頁
發新話題

肛交style

收藏  |  訂閱
94  35.0k

引用:
原帖由 郭靜 於 2013-6-3 10:43 AM 發表 查看引用來源
jj冇粘到便便嗎......
條女去左廁所先就冇呢個問題,啲人又話臭又乜又七,但自己又冇試過喎。。。

引用:
原帖由 duankoo 於 2013-6-11 08:54 AM 發表 查看引用來源

條女去左廁所先就冇呢個問題,啲人又話臭又乜又七,但自己又冇試過喎。。。

c 兄真是好彩.....:smile_o12:

引用:
原帖由 duankoo 於 2013-6-11 08:54 AM 發表 查看引用來源

如果唔注重個人衛生,前面仲臭過後面:smile_27:

個人覺得係......好痛.....唔想再試:smile_o14:

引用:
原帖由 依麗思高 於 2013-6-11 01:09 PM 發表 查看引用來源
個人覺得係......好痛.....唔想再試:smile_o14:
落KY, 放鬆D就唔痛架喇

引用:
原帖由 依麗思高 於 2013-6-11 01:09 PM 發表 查看引用來源
用多D KY 慢慢入.....

引用:
原帖由 ivan2021 於 2013-6-11 03:09 PM 發表 查看引用來源

落KY, 放鬆D就唔痛架喇
贊同.........

LIke爆!我中意叫佢地坐係上面
屌到賴屎落我個身度,好臭,好似落雨行過坑渠陣味,但係好high, 如果D屎唔係太黑Ge 我會食少少,同叫佢都食少少, 師兄有無試過!

引用:
原帖由 s20030901 於 2013-6-11 03:46 PM 發表 查看引用來源
LIke爆!我中意叫佢地坐係上面
屌到賴屎落我個身度,好臭,好似落雨行過坑渠陣味,但係好high, 如果D屎唔係太黑Ge 我會食少少,同叫佢都食少少, 師兄有無試過!
重口味....但很多事後清潔要做.....不贊同..

每次係Hotel都比人罰錢, 但係玩屎真係好High! 你無試過
先會唔認同
引用:
原帖由 郭靜 於 2013-6-11 03:50 PM 發表 查看引用來源

重口味....但很多事後清潔要做.....不贊同..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆