上一頁下一頁
發新話題

起你機 易啦

收藏  |  訂閱
40  23.8k

支持妳:smile_o06:

勁呀~

路过支持

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 02:53 PM 發表 查看引用來源

之後發覺個雨褸真係俾小k除左。。。。無法啦唯有停戰啦 後尾攬住訓到天光趁屋企人未醒就同k先生閃出走爆房啦。。。

但出到荃灣開房。。。可能大家都成晚無訓。。。無精神搞。。。將床又唔夠屋企果張舒服(屋企 ...
我又少少挑戰K先生既接受能力 故意同佢講。。。我交友apps有人約喎(事實黎既)。。。嗯。。。K先生唔激得格原來。。。好大反應囉佢 話我趁小k唔舒服就約人啦 佢一日未搞到射都唔可以再約人等等 每次我都左耳入右耳出咁。。。。哈 其實中間d時間小k都要搽藥膏。。。。唔搞得。。。連硬都唔可以。。。

慘慘呀~

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 06:18 PM 發表 查看引用來源

我又少少挑戰K先生既接受能力 故意同佢講。。。我交友apps有人約喎(事實黎既)。。。嗯。。。K先生唔激得格原來。。。好大反應囉佢 話我趁小k唔舒服就約人啦 佢一日未搞到射都唔可以再約人等等 每次我都左耳入右耳 ...
直到琴日我真係忍唔住又上交友apps 講好有需要
當然即刻好多男人覆
K先生睇到我講既野火都黎埋。。。都有發脾氣
K先生仲要係dayoff 哈
無錯 我真係激嬲左佢
點搵都唔覆。。。我就算話去搵佢都無反應。。。我果一刻真係好驚。。。。驚K先生再唔理我。。。。正灰到爆既時間K先生覆我。。。

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 08:00 PM 發表 查看引用來源

直到琴日我真係忍唔住又上交友apps 講好有需要
當然即刻好多男人覆
K先生睇到我講既野火都黎埋。。。都有發脾氣
K先生仲要係dayoff 哈
無錯 我真係激嬲左佢
點搵都唔覆。。。我就算話去搵佢都無反應。。。 ...
K先生用好惡既語氣問點解我要咁做。。。。點解要搵其他男人吊呀 。。。。
我saysorry都仲係嬲嬲地咁。。。點解我講咁多無關痛癢既野? 好戲在後頭

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 08:05 PM 發表 查看引用來源

K先生用好惡既語氣問點解我要咁做。。。。點解要搵其他男人吊呀 。。。。
我saysorry都仲係嬲嬲地咁。。。點解我講咁多無關痛癢既野? 好戲在後頭

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/im ...
其實講講下我自己都少少忟。。。大佬呀 你係我邊個呀 我洗低聲下氣! 但今次真係自己錯。。。

咁得意嘅?

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 08:05 PM 發表 查看引用來源

搵我可以幫到你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆