41 12345
上一頁下一頁
發新話題

起你機 易啦

收藏  |  訂閱
40  23.8k

起你機 易啦

睇個標題 係咪覺得我好串呢
但對住岩既人講呢句其實好sweet

同K先生(我平時唔係咁叫佢 但佢唔係咁接受我將性事同人分享而佢都知我上開黎 所以 呵呵 如果咁都俾佢知係我。。。 抵吊啦)
結識係因為交友apps 第一晚佢就已經俾我屈蛇上左我屋企 烏燈黑火咁傾計 我講下同果時既男朋友唔開心既野。。。傾傾下就好不自覺咁哄去佢果邊 當時我地係同一張床 不過佢坐係度我訓起度

佢feel到我對波掂住佢大脾既時候已經撲過黎攬住我錫 揸一揸波就講左句 "真係好豐滿喎 一隻手都揸唔哂" 又揸下波玩下粒的 本身我已經兩個星期無搞過 突然咁樣(雖然係我主動)都剩係識 呻吟。。。(仲要唔嗌得大聲。。。。同屋仲有屋企人)

搞到我下面濕濕地既時候。。。我走去含小k。。。。嘩 原來都唔小野。。。。就憑眼觀粗係計有三隻手指平排疊埋咁粗 長就隻半手指長。。。。都係我食過既男仔中最長同粗既。。。。

夠鐘閃人。。。。待續

唔洗pm我啦。。。。
K先生唔俾我出去玩格啦
而我都只係想要佢一個
承蒙錯愛

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 12:48 PM 發表 查看引用來源

同K先生(我平時唔係咁叫佢 但佢唔係咁接受我將性事同人分享而佢都知我上開黎 所以 呵呵 如果咁都俾佢知係我。。。 抵吊啦)
結識係因為交友apps 第一晚 ...
嘩,第一晚就發生……喇,咁犀利?

支持完再睇!:smile_46:

支持再睇

第一晚佢就已經俾我屈蛇上左我屋企:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

支持先

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 12:48 PM 發表 查看引用來源

結識係因為交友apps 第一晚 ...
見到小k咁健康。。。就更加想含。。。將小k擺哂入口。。。我下面又好神奇地再濕d(之前同ex要ky先搞到十次有八次我太乾)

K先生不斷深呼吸。。。又好似好痛咁 我諗係咪整痛左佢。。。可能佢見我停左口。。
望一望我摸一摸我個頭。。。示意繼續我先放心。。。。。先將小k個頭整濕。。。再成支含哂 K先生hi到嗌左聲。。。但佢知道要保持安靜好快轉左低鳴。。。佢果樣本身就唔差 明明純正中國人但又有少少外國人既樣。。。。睇見佢咁樣我都忍唔住笑左
。。。但大事在前。。問佢攞左雨褸就即帶即上。。。。。。但最估唔到小k好抗拒著雨褸。。。。根本帶唔到落低。。。。而k先生都講佢成半年無搞過可能一時唔習慣。。。。。但我估唔到因為雨褸令到我地之後停賽一星期。。。。。。
同樣係笑爆既原因令到我同k先生個關係再近左d.......

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 01:39 PM 發表 查看引用來源

見到小k咁健康。。。就更加想含。。。將小k擺哂入口。。。我下面又好神奇地再濕d(之前同ex要ky先搞到十次有八次我太乾)

K先生不斷深呼吸。。。又好似好痛咁 我諗係咪整痛左佢。。。可能佢見我停左口。。
望一 ...
幫男人帶雨褸唔係第一次。。。但眼見小k好似想除左個雨褸咁就真係第一次見
唔理啦。。。照騎先啦 因我下面濕到k先生大脾都感覺到濕。。。。k先生笑笑口話我下面好需要小k入去參觀下。。。
但我見雨褸好似唔多穩陣咁。。。。又笑笑口話玩多陣先啦 大把時間。。。。
好彩有先見之明。。。。。磨磨下小k真係自己除左雨褸。。。。掉左係床則邊
我又唔知喎。。。一插即入 k先生feel到唔同左 叫一叫我 好似無左個雨褸喎。。。。

支持

引用:
原帖由 念念 於 2013-6-21 01:50 PM 發表 查看引用來源

幫男人帶雨褸唔係第一次。。。但眼見小k好似想除左個雨褸咁就真係第一次見
唔理啦。。。照騎先啦 因我下面濕到k先生大脾都感覺到濕。。。。k先生笑笑口話我下面好需要小k入去參觀下。。。
但我見雨褸好似唔多穩 ...
之後發覺個雨褸真係俾小k除左。。。。無法啦唯有停戰啦 後尾攬住訓到天光趁屋企人未醒就同k先生閃出走爆房啦。。。

但出到荃灣開房。。。可能大家都成晚無訓。。。無精神搞。。。將床又唔夠屋企果張舒服(屋企果張四呎 同k先生一齊訓都仲有位剩)第二次不戰而敗。。。。又攬住訓到咁上下番工走人。。。

跟住果兩日小k病左啦 我夾左k,先生去睇醫生。。。。。醫生話小戈對雨褸敏感。。。小k仲又紅又有傷口。。。仲要痕。。
K先生又手多多搞過小k黎。。。醫生叫k先生暫時唔好操勞住 休養下。。。嗚果個星期好難過呀。。。k先生一kiss我就硬。。小k就會痛。。。只可以攬住訓。。。問題就黎啦。。。本身我同k先生就係因為想搞野先有聯絡。。。。無得搞既情況下。。。我結果。。。再係apps度識人。。。

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆