一晚曳曳左三穫

收藏  |  訂閱
36  30.1k

一晚曳曳左三穫

一齊左三日就趁佢屋企人番哂鄉下,收工買野上去煎牛扒飲紅酒煮飯仔:smile_13: ,結果我飲飽食醉比男友仔一晚曳曳左三穫:smile_13: 。

其實喺長洲果晚佢已經話我知過幾日屋企無人,咁我哋尋日收工就去左city super買牛扒番佢屋企煮飯仔,點知男友仔話食牛扒要配紅酒 ,睇怕男友仔支紅酒度數應該好高,飲左第一杯無幾耐已經feel到嚟料有啲熱,男友仔喺咁不停叫我陪佢飲,我食左兩塊牛扒既時候已經飲左第三杯 ,而家唔止熱仲有啲ring ring哋浮浮哋,果刻已經熱到頂唔順自己起身除左連身裙,剩係戴住個粉紅色爸爸同著住條粉紅色under望實佢:smile_13: ,試問男友仔又點會唔曳曳即刻攬住我嚟錫,跟手就抱起埋我入去佢間房張床上面,比佢除低左個爸爸雙手渣我對波,奶g都好快比佢摔到硬鬼哂,唔知係唔係有啲醉我覺得真係好好feel,之後佢除褲要我含jj,一路含佢一路前後chok,突然間就比條仔口爆左,jj伸番出嚟一陣條仔就話輪到佢叫我除under,我聽聽話話除左底底出嚟瞓喺床,比條仔jj對住妹妹撩左幾分鐘,妹妹出哂水夠哂濕jj就插左入去,jj一路插我一路好陶醉咁嗌,不出十五分鐘jj就喺入邊射左。
抖左十分鐘條仔話唔夠喉想扑多我一次,我話咁密唔準響入面射就扑得,條仔話ok所以比佢jj插第二次,扑下抖下今次插足半個鐘,最後一野jj伸出嚟對住我肚仔發射 ,條仔今次要我幫佢舔jj。
之後我就入左浴室淋身沖涼,點知男友仔開門入左嚟趁我彎身趴起浴缸邊洗頭既時候,一個從後突擊偷襲狗仔式將jj第三次插入我妹妹,嘻嘻:smile_13: 一晚扑三次都係第一次,衰人今次條jj扮哂野喺入面射左

引用:
原帖由 micywong 於 2013-6-5 10:53 PM 發表 查看引用來源
一齊左三日就趁佢屋企人番哂鄉下,收工買野上去煎牛扒飲紅酒煮飯仔:smile_13: ,結果我飲飽食醉比男友仔一晚曳曳左三穫:smile_13: 。

其實喺長洲果晚佢已經話我知過幾日屋企無人,咁我哋尋日收工就去 ...
內射係咪好正呢?

引用:
原帖由 micywong 於 2013-6-5 10:53 PM 發表 查看引用來源

其實喺長洲果晚佢已經話我知過幾日屋企無人,咁我哋尋日收工就去 ...
十卜呀!妳男友就幸福啦

引用:
原帖由 mandy豬豬 於 2013-6-5 10:55 PM 發表 查看引用來源

內射係咪好正呢?

係呀:smile_13:
妳有無試過呀?

引用:
原帖由 mandy豬豬 於 2013-6-5 10:55 PM 發表 查看引用來源

內射係咪好正呢?

吾使講都知正喇呢樣~!:smile_38:

引用:

好正~ 你男朋友好幸福

引用:
原帖由 smartboy169 於 2013-6-5 10:59 PM 發表 查看引用來源

好正~ 你男朋友好幸福
>3<

引用:
原帖由 smartboy169 於 2013-6-5 10:59 PM 發表 查看引用來源

好正~ 你男朋友好幸福
點解啲男仔咁鍾意唔帶套嚟扑同射入面?

引用:
原帖由 micywong 於 2013-6-5 11:04 PM 發表 查看引用來源

點解啲男仔咁鍾意唔帶套嚟扑同射入面?
唔帶套做感覺唔同D羅:smile_47:

支持

前往最後回覆