上一頁下一頁
發新話題

那些年…無可代替的感覺 Update Part 8#42

收藏  |  訂閱
58  31.1k

那些年…無可代替的感覺 Update Part 8#42

小弟一向都係引板既cd rom,忍吾住開個新ac同咁多位師兄師姐分享下!
大家當感情故事睇會好d

***真人真事,但如有雷同實屬巧合***

依個故事會著重"情"多於"慾",另外比較長所以請師兄姐們耐心一點.
先介紹下小弟先,1米7高,吾大隻,斯文樣(但成日比人個感覺話我個樣好串)
想當年讀書成績麻麻地決定出國留學,咁就發生左依個咁長篇既故事

初初去到異鄉(真係鄉村地區,細town仔),人生路不熟,好彩學校宿舍都有少量香港人讀.
識左幾個香港既朋友仔,女主角當然係其中一位啦!
當時其實小弟係有個女朋友,咁大家就變左long D...而因為女主角既出現,之後我就被稱為世紀負心男

我住既宿舍係無人管既,鐘意幾點訓去邊都得,只係用門卡出入,亦都吾會有食蕉𥄫住你班友仔做乜。

咁女主角叫B啦,大我一年,中等身材,吾夠1米6,斯斯文文,比我第一個感覺好特別…:smile_40:果種感覺係前所未有,非墨筆能夠形容!
佢有個同房姊妹叫C啦,都幾可愛既,高同B差吾多,肥過B少少
重有一對couple,叫Y男,Y女啦,同另一個男仔叫W啦,身型高大,大我幾年但係係d小人黎(遲下會解釋:smile_45

我第一次敲b,c房門,佢地岩岩洗緊面落左妝素顏:smile_29:,但絕對見得人:smile_52:!果次重傾左好耐計

初初全部人都係一齊煮下飯食,認識下大家…食完飯就各自番房...
大家開始熟左,咁就會一齊去間大房一齊睇下tvb,戲呀咁…(大房係雙人房,b,c住,小弟同其他人都係住單人房)

有一次睇完一套鬼片太夜,呀b,c都話驚自己兩個訓,咁就4條友係大房訓一齊訓…兩張單人床拍埋訓4個人,其實都有點兒迫…咁我同w就訓最旁邊,b就係我格離
如是者…之後吾係睇鬼片都會係大房訓,原因係太夜…但明明番自己房都吾洗1分鐘-_-

下回有我同B既一個小開始
多謝師兄師姐支持

Part2 P.1 #15
Part3 P.2 #18
Part4 P.2 #23
Part5 P.2 #28
Part 6 P.3 #33
Part 7 p.3 #35
Part8 p.3 #42

支持呀!

引用:
原帖由 loving_still 於 2013-5-23 01:37 AM 發表 查看引用來源
小弟一向都係引板既cd rom,忍吾住開個新ac同咁多位師兄師姐分享下!
大家當感情故事睇會好d

***真人真事,但如有雷同實屬巧合***

依個故事會著重"情"多於"慾",另外比較長所以請師兄姐們耐心一點.: ...
我以前都會咁,一班人一齊訓

新post 就來撐下場啦...

支持情多過慾嘅post

引用:
原帖由 jonlai 於 2013-5-23 01:58 AM 發表 查看引用來源

我以前都會咁,一班人一齊訓

果種感覺真係好close...

引用:
原帖由 penny813 於 2013-5-23 01:54 AM 發表 查看引用來源
支持呀!
引用:
原帖由 冬甩格斯 於 2013-5-23 02:01 AM 發表 查看引用來源
新post 就來撐下場啦...
引用:
原帖由 minnamo 於 2013-5-23 02:08 AM 發表 查看引用來源
支持情多過慾嘅post

Thank you

support

超正,支持

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆