上一頁下一頁
發新話題

barbie第1次出文--搖到個bigboy^0^ 第2回預告 (6月3日)

收藏  |  訂閱
234  51.8k

引用:
原帖由 barbiejai 於 2013-5-23 11:17 PM 發表 查看引用來源

thzzzz
you are welcome

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-5-23 11:10 PM 發表 查看引用來源

因為有人send 信息未妳未丁丁聲
丁丁聲好煩:smile_27:
走先, 明天返早:smile_42:

引用:
原帖由 barbiejai 於 2013-5-23 11:23 PM 發表 查看引用來源

有得整到冇聲架

引用:
原帖由 barbiejai 於 2013-5-23 11:23 PM 發表 查看引用來源

del晒佢未得囉
too bad.you need to leave
anyway.hv a sweet dream

右上角有個 編輯個人資料~~> 論壇選項~~>短消息提示音~~>按(無)咁就會冇聲

回覆72 #的帖子

nice body ,  charming !

嘩,無論文定相是但一樣都殺死我,仲要2樣加埋:smile_o10: :smile_o10:

求救求救,大量出血:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 barbiejai 於 2013-5-18 05:27 PM 發表 查看引用來源
***小妹文筆唔好, 希望唔會悶親大家:') :') :') ***

hi我叫barbie, 個樣有d cute所以叫barbie
平時悶悶地都會玩下app吹下水咁, 有時夜晚訓唔著就會睇下附近有咩人可以9up下
開頭晚晚同好多陌生人傾計, 冇得訓 ...
毛毛唔修仲正呀 咁整齊做咩啫
好嫩口啊你^^ 樣令身材正呀一定係^^

Wow pretty babe

你對波好圓好正,支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆