上一頁下一頁
發新話題

那些年…無可代替的感覺 Update Part 8#42

收藏  |  訂閱
58  31.1k

引用:
原帖由 yin429429 於 2013-6-2 07:23 PM 發表 查看引用來源
索拉卡shut down:smile_30:
btw支持師兄繼續出文
索拉卡 = xanga ?
其實我好想login 番我同b 個 xanga...
不過真係大耐揾吾到個username

揾日開番個notebook search 下先:smile_13:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-6-5 01:13 AM 發表 查看引用來源
have a good job
外國生活特別放

係...
又無人管, just do what you want :smile_52:

引用:
原帖由 loving_still 於 2013-6-2 04:06 AM 發表 查看引用來源
Part7
上回題及到我番香港前比左條匙呀b

其實果時係christmas holiday黎…
番到香港,同女友鬧交多過食飯…都開始淡:smile_39:
每日最開心都係每晚番到屋企同b msn玩 webcam,即使我幾攰幾眼訓,一見到 ...
支持ching, 有情有慾的分享!

Part 8
經過b既照顧,過左幾日病到五顏六色既我終於好番!

係我番去既時候,我係duty free買左支b一直都好鐘意既香水送比佢
b收到之後好開心係咁影相…依樣係我第一份正式送比b既禮物
點知原來我買果枝係沖涼液黎…樣衰左:smile_43:
不過吾緊要可以以後一齊洗白白用:smile_35:

咁好明顯我就係揀左佢啦

有一晚b過黎訓,咁耐無親吻過佢個咀仔梗係好掛住佢啦!
大家不斷地車,b隻手已經好吾安份表現得好想要…
大家已經除左上身所有既衫,我隻手開始進攻緊b妹妹,已經濕哂
我:可吾可以插入去呀?
b:嗯…不過你有套套咩?

之前其實一直我都無套係房,因為都無諗過會入
但番左去之後我靜靜雞買左3個,第一次買勁尷尬…:smile_19:

我拎左盒dom比b睇下
b笑笑口咁問:你幾時自己走左去買架
根住b隻手就cool住我條頸再車

當時既心情真係超興奮,心諗終於有得入:smile_47:
跟住戴套,男上準備入
我再問多次b:真係可以?
b:嗯…不過吾好咁快
我錫左佢一下:知道…你痛記得叫我停,我吾想整痛你:smile_13:

其實戴左套果種壓力壓住細佬真係吾好受…雖然減少左sensitive,我覺得一戴完好易走火…可能我吾習慣:smile_39:

因為我都吾知妹妹個洞口係邊,都係因b隻手引領細佬去到洞口:smile_27:
慢慢插入去,入左少少…omfg好窄好暖個感覺好奇妙:smile_38:
同時間b面有難色好似好痛,我停左
b:繼續慢慢入丫…嗯嗯咁叫
當我細佬完全入哂去時大家都"呀"左一聲!:smile_34:
真係好舒服好暖好窄!
我雙手撐住上身,下身慢慢地抽插...
b亦都開始呻吟,又摸我個乳頭:smile_27:
我就吹氣係佢耳仔,錫佢條頸,b依兩個位置都幾敏感:smile_30:
我:好舒服呀有d想射…
b好温柔用氣咁回應:嗯好舒服呀我都
今次聲畫同步重要出力,好快我就射哂係個套入面:smile_35:

咁就好完美咁完成左我同b既第一次
我:講個密你知吖不過你吾準話比人知架咼:smile_43:
b:咩野丫古古惑惑咁:smile_41:
我:其實…頭先…係我既第一次:smile_13:
b:哈哈哈哎喲你既第一次就咁比我奪去左
我:咩呀你都好似係咁上下架咋咼

b之前有幾個男友,而佢自稱吾知道前前度有無插入到,淨係話覺得好痛根住停左…(一齊左短暫既時間)
前度一齊左一年無插入淨係打jj出野…

師兄師姐們覺得可信嘛?:smile_41:
究竟係我食左人定我比人食左呢:smile_39::smile_40:

如果多人支持下回講內射:smile_38:

支持

你比人食左咯

引用:
原帖由 loving_still 於 2013-6-7 01:40 AM 發表 查看引用來源
Part 8
經過b既照顧,過左幾日病到五顏六色既我終於好番!

係我番去既時候,我係duty free買左支b一直都好鐘意既香水送比佢
b收到之後好開心係咁影相…依樣係我第一份正式送比b既禮物
...
邊個食邊個都唔重要
最緊要係大家愛對方啫

support support:smile_o12:

感覺各不同

引用:
原帖由 colacola2001 於 2013-6-7 09:09 AM 發表 查看引用來源
你比人食左咯

吾通我比佢"表面斯文,內裏open" 呃左?:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆