上一頁下一頁
發新話題

德國腸 :D

收藏  |  訂閱
328  57.4k

德國腸 :D

哈佬! 大家好!
好耐冇開post 啦...

唔知仲有幾多人記得我呢?:smile_27:
今次個post 係舊年8月個排發生既.
長文.. 不喜請按上一頁

舊年引板有好多post 都係講同外國人既經驗
一直都想試多d野既我終於忍唔住pm 當時其中一個出post既sis..
問佢拎左個交友網..   仲教埋我點樣玩.. :p

玩左1,2日度已經好多男仔pm 我..
包括今次個post 既男主角 - mr. p
mr. p 係德國人, 28歲..  泥左香港個幾月..
咁我由於工作上會接觸好多外國人..
而我發覺德國人好多都好高大好strong.. 又nice
所以一收到mr. p既 pm 我即刻覆佢.. 好快我地就係whats app 日日傾計
當中當然有互flirt 加send 相啦...
睇相已經見到佢好大好粗... 再加埋佢既肌肉照真係令勁耐冇做過既我流晒口水

2個星期後既1日我地都day off, 於是約左出黎開戰
係mtr 相認左就行去佢屋企啦.. 途中收到個電話..
原來俾某引板c hing 見到我同p傾得勁開心..打黎8卦// 事後有講番咩事佢知 :p

番正題, 上到佢屋企... 其實我好緊張..
坐係sofa 唔識郁.. mr. p 斟水俾我之後就坐係隔離
開始傾計.. 慢慢伸手疊我膊頭.. 但我仍然勁緊張
個心跳得勁快.. 我同佢講: my heart is just beating so fast, omg!!!
p 於是就伸手放上我心口feel 我心跳
p: wahhh! i can only feel how big and how soft of your sexy boobs

p講完開始輕撫我.. 佢隻手好大.. 但都係差少少先可以cover晒我既波波
邊摸邊kiss.. 佢真係好gentle.. 令我好有feel.. 唔知幾時大家已經除左上衣
突然佢抱左我入房.. 好gentle咁幫我除埋個bra
之後p wow左一聲.. 怕羞既我即刻交叉雙手遮住波波
p 見到話我好可愛... 又開始kiss 我... 一隻手搓我左乳
另一隻手就向開始濕既妹妹進攻.... 豆豆一被觸發 ..
不得了.. 太耐冇俾人掂過... 個種感覺真係好難形容//
忍唔住叫左出黎.. 而mr p 都忍唔到.. 除褲準備戴dom...

mr p 下面真係好大好長.. 龜頭都好大.. 仲剃晒毛... chok左幾下已經勁硬勁大
根本我隻手就捉唔晒 ... 幫佢戴好dom.. 其實我見到之後有d驚..
點樣可以將咁大條野放入去妹妹度...
p 都見到我個驚樣.. 即刻kiss 我令我放鬆d//
就係呢個時候.. 我feel 到p 已經係妹妹門口磨下磨下
一入個頭... omggggggg!!!! 我即刻叫左出黎.. 好痛... 好似要裂開咁
p即刻好緊張咁停低左.. 仲問我有冇事.. 係咪真係好痛..
為左令我適應下先, 就慢慢前後郁少少.. .. 我同佢講開始冇咁痛..
佢就開始加快.. 之後一野插到盡.. 我同佢同時"啊~" 左出黎
p 話我勁勁勁窄... 好好feel..  我都覺得好正.. 因為妹妹好耐冇充實過

p 開始有節奏地抽插.. 一邊玩波 一邊啜 我 linlin
我都忍唔住係咁咁嗌..."ahhh~~ feel so good!! u are really big!! ahhhhhhh~~~"
p 有時做做下會停.. 因為佢話太窄.. 佢好想射.. 要停一陣...
3,4次之後佢終於忍唔到... 射左出黎///

完事後我地都喘晒氣.. 係床度傾下計休息左陣
p 問我.. 香港男仔係咪好細? 點解你係咁話我大?
我望住軟左既小P ,同佢講: u know what? the size of ur dick now, its the size when hk boys get hard!"
P 用唔相信既眼神望住我.. kiss一陣之後我地梳洗完 佢就送我走嚕

仲約左2星期後再開戰

希望大家多多支持舊人開post 啦 : D有時間會盡快打第2次同post 相

happy birthday~!

happybirthday=)))

引用:
原帖由 Vanlic 於 6/5/2013 00:57 發表 查看引用來源
happy birthday~!
thank you!!
你好嗎? 好耐冇見

引用:
原帖由 dicty2415 於 6/5/2013 00:57 發表 查看引用來源
11111.yayayaya支持

多謝

我有朋友都係今日生日@@

生日快樂,好耐冇見
妳出post我實支持

kraxi happy birthday to you:smile_o09:

好文,快d打落去

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-5-6 12:58 AM 發表 查看引用來源

thank you!!
你好嗎? 好耐冇見
不過不失啦
一見到你出 post 即刻入黎

你今日正日生日~???

引用:
原帖由 groomsman 於 6/5/2013 00:59 發表 查看引用來源
我有朋友都係今日生日@@

咁我都識好多人都係今日生日

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆