上一頁下一頁
發新話題

同男友特別既一次 文更新#2,16,169,304,369 相#3,500

收藏  |  訂閱
555  153.9k

引用:
原帖由 Hug_Kiss 於 2013-5-19 01:05 AM 發表 查看引用來源
haha 加油la ~
因為你第一篇睇完未知咩事
估唔到你咁快有新,   
不過咁快有相唔係好事
有相點解唔係好事~

記得好耐之前睇過你出既post

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-19 01:09 AM 發表 查看引用來源
記得好耐之前睇過你出既post
應該真係好耐好耐...
耐到我自己都唔記得~:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-5-19 01:08 AM 發表 查看引用來源

有相點解唔係好事~
haha  男人ma ~ 有相就j 左先再加不停要求更多相~ 應親都好hea
呢到最正係整係睇你地打字都睇到勁想要即刻搵個人黎扑, 睇完個人勁亂
今日睇其中一個pose, 係街到睇到我就癲

引用:
原帖由 Hug_Kiss 於 2013-5-19 01:12 AM 發表 查看引用來源

haha  男人ma ~ 有相就j 左先再加不停要求更多相~ 應親都好hea
呢到最正係整係睇你地打字都睇到勁想要即刻搵個人黎扑, 睇完個人勁亂
今日睇其中一個pose, 係街到睇到我就癲
邊個POST咁西利
俾我學下野呀

咁講我係咪不如DEL張相佢~

:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-5-19 01:16 AM 發表 查看引用來源
咁講我係咪不如DEL張相佢~

:smile_30: :smile_30:
咁又唔得wo 你delete左我會變左個女仔咁.. 比人屌到出水-__________-
我睇''愛露出自己'' 不過佢個D唔知岩唔岩你 岩既話你又add埋我我又玩:smile_47:

引用:
原帖由 beebee_cc 於 19-5-2013 01:11 AM 發表 查看引用來源

應該真係好耐好耐...
耐到我自己都唔記得~:smile_13::smile_13:
有陣時訓之前..
我會搵番好耐之前既post尼睇:smile_35:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-19 01:18 AM 發表 查看引用來源

有陣時訓之前..
我會搵番好耐之前既post尼睇:smile_35:
好悶丫。

引用:
原帖由 Hug_Kiss 於 2013-5-19 01:18 AM 發表 查看引用來源

咁又唔得wo 你delete左我會變左個女仔咁.. 比人屌到出水-__________-
我睇''愛露出自己'' 不過佢個D唔知岩唔岩你 岩既話你又add埋我我又玩:smile_47:
我正想話
係張相DEL完原位打"應Hug_Kiss要求DEL相"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆