有無女仔多需求過男仔?

收藏  |  訂閱
33  5.9k

引用:
原帖由 wendy-chan 於 2013-7-1 10:27 PM 發表 查看引用來源
我都成日想要...
好彩男友都大食
有時會用道具自己搞掂
甘開心
你地真係「性福」

我想要... 不過到E加都因個膜太硬,到E+都撞WALL失敗做不到... 家計會又只肯比D結左婚的看診... C+ 果D一見都幾千... 好煩... 想做又做不到... 谷到爆...

回覆 12# dontknowhywhy 的帖子

會入唔到架咩??係唔係最多唔可以太入炸??做唔到好似男仔問題大D~

引用:
原帖由 dontknowhywhy 於 2013-7-2 12:18 AM 發表 查看引用來源
我想要... 不過到E加都因個膜太硬,到E+都撞WALL失敗做不到... 家計會又只肯比D結左婚的看診... C+ 果D一見都幾千... 好煩... 想做又做不到... 谷到爆...
有無念過反大陸做啊

要搵到志同道合既人真係好難
難得你地同另一半都同好呢樣野:027:
真係幸福!好羨慕!

引用:
原帖由 nlbsp 於 2013-7-2 10:16 PM 發表 查看引用來源
要搵到志同道合既人真係好難
難得你地同另一半都同好呢樣野:027:
真係幸福!好羨慕!
言中有物...

引用:
原帖由 kkping 於 2013-7-1 05:53 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

我男朋友吾睇鹹片'距都吾係太中意我睇
所以我先會覺得自己係咪需求大
我比距搞「渣波啊」「錫我啊」感覺麻麻地
係要睇下D鹹片
先會想想地甘

"男朋友吾睇鹹片" 可能係佢特別性慾低. 我唔係話係男人都應該睇鹹片, 但年青健康男人性慾都唔會少, 間中睇下都正常.
你唔係唔正常, 只可能好多女性冇主動直接講出嚟啫

引用:
原帖由 dontknowhywhy 於 2013-7-2 12:18 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
唔會塊膜太硬做唔到喎, 唔通硬過男人果度?
係咪只係你下面唔夠濕咋? :096:

引用:
原帖由 moliu1 於 2013-7-3 03:08 AM 發表 查看引用來源

"男朋友吾睇鹹片" 可能係佢特別性慾低. 我唔係話係男人都應該睇鹹片, 但年青健康男人性慾都唔會少, 間中睇下都正常.
你唔係唔正常, 只可能好多女性冇主動直接講出嚟啫
希望係甘拉!

引用:
原帖由 moliu1 於 2013-7-3 03:10 AM 發表 查看引用來源

唔會塊膜太硬做唔到喎, 唔通硬過男人果度?
係咪只係你下面唔夠濕咋? :096:
真係悟夠濕要用潤滑濟渦!

前往最後回覆