上一頁下一頁
發新話題

往事係要回味下既╮(╯_╰)╭ 無聊加下相~

收藏  |  訂閱
52  17.4k

往事係要回味下既╮(╯_╰)╭ 無聊加下相~

臨近考試 都要做返小小練習 平時冇乜作文 就用呢個機會作下文當練習
所以好歡迎各位批評下我既文筆( ’▽` )ノ始終老吹都吾係我既強項- -識我麻煩靜音:smile_44:

咁其實都發生左好耐既 咁大概1年前啦 有個男朋友 開頭都吾知佢有女朋友 係真係吾知架喎@@ 咁其實我都好鍾意佢既 冇左佢戈時都傷心左好耐下架:smile_39:咁當時我係1放假就去佢屋企既 咁佢1個人住啦 仲要住9樓喎- -即係明玩我啫 行到上去 得返半條人命接近死亡 吾理咁多 梗係係咁拍佢門架啦
咁其實佢係戈D浪漫派黎 咁我其實都幾實際 所以都有幾多低能野 呢到吾多講啦。
咁都係戈D啦 佢係到打機我係佢後面望實佢 但係係冇用既 佢只係轉身既次數多左╮(╯_╰)╭點幾2點 總之係半夜三更啦 咁佢問我眼吾眼訓 其實我應該1早眼訓 之後又話不如我地1齊訓 其實係廢話 吾通我訓地下咩

咁佢比左佢件衫我著啦 岩岩好可以當裙著 之後講下D無聊野之後佢就揭開我件衫 望下 捽下個唇印 仲話好似大左咁 之後就錫下咀 佢隻手係咁係到摸 仲撩下下面 之後仲塞左隻手指入黎 其實佢D指甲刮到我 不過見佢個樣咁享受都吾叫停佢啦 係丫 冇錯丫 係手指咋 咁我笑都係正常既 佢問我笑咩 我話冇丫 之後佢就1下插哂落黎 係有d痛架 不過頂到落底都吾錯 之後好快就好舒服啦 仲越黎越多水
其實我都驚嘈到隔離屋 因為我都叫得幾大聲╮(╯_╰)╭之後轉返我係上面 我話 您吾驚我壓死您咩- -佢答我 吾驚(係開心既) 我驚您壓扁我啫 即刻咩心情都冇哂 佢見我冇咩反應就轉返我係下面 之後又問我係咪眼訓 我:您又知既@@ 佢話:我估到 但係佢都冇停過 我都feel到自己好多水 之後吾知插左幾耐 佢就停左 話您訓啦 之後成盒紙巾比我╮(╯_╰)╭之後話:點解您咁多水既 您D水係擠出黎架喎 。

就係咁 我地就完左呢1晚啦 做完D咁劇烈既運動係特別眼訓 我幾分鐘就訓左- -

分享完畢( ’▽` )ノ其實都咁耐啦 我講過D咩真係吾記得 只係將深刻既分享下( ’▽` )ノ下次我分享下去蒲之後既事:)

~~~好肥-_-~~~

新POST啵

支持

WA...條友食到你唇印真係無得頂!

樓主.幾靚喎..身材又唔錯..正.

求更新

引用:
原帖由 賣魚性 於 2013-6-13 12:11 AM 發表 查看引用來源
WA...條友食到你唇印真係無得頂!
呢D好小事啫( ’▽` )ノ

引用:
原帖由 boyz1 於 2013-6-13 02:47 AM 發表 查看引用來源
樓主.幾靚喎..身材又唔錯..正.
合埋眼您都睇到- -?睇黎您閱人無數喎haha

引用:
原帖由 chi96 於 2013-6-13 03:36 AM 發表 查看引用來源
求更新

求指教:)

引用:
原帖由 SUPERYLYbabe=w= 於 2013-6-13 04:19 AM 發表 查看引用來源求指教:)
睇到求指插添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆