上一頁下一頁
發新話題

再西營盤工作!(蛇王)

收藏  |  訂閱
79  18.8k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-6 12:12 AM 發表 查看引用來源

個人認為樣貌計唔係咁吸引,身材係相當ok嘅。

仲超級好傾添,我去到幫襯之前佢仲同我吹咗一輪水先至起標。

不過佢吐太多個人苦水,作為消費者,初初頭15分鐘都覺得佢好好傾,但一路聽佢講呢啲嘢開始覺得有少少攰。 ...
是,第二次去,我同他說想小休一下!
師兄,她有冇解甲?佢對波型,真的不錯

引用:
原帖由 peter1975 於 2019-9-6 12:30 AM 發表 查看引用來源

C hing, 波大?年齡大?
波唔算大,不過個形幾靚、lin lin算靚,身形以佢30尾亦算唔錯。

不過波波揸落手感覺唔係太soft,唔肯定係咪真。

樣子我個人唔太啱心水。

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-9-6 11:39 AM 發表 查看引用來源

是,第二次去,我同他說想小休一下!
師兄,她有冇解甲?佢對波型,真的不錯
有解。

冇錯波形唔錯。

樣子唔係我杯茶,但可接受。

唯一係講太多苦水,又評論啲客呢個小家嗰個大方,作為顧客我覺得有少少煩。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-6 03:58 PM 發表 查看引用來源

波唔算大,不過個形幾靚、lin lin算靚,身形以佢30尾亦算唔錯。

不過波波揸落手感覺唔係太soft,唔肯定係咪真。

樣子我個人唔太啱心水。
哦,假波?
算吧!

引用:
原帖由 peter1975 於 2019-9-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

哦,假波?
算吧!
唔肯定佢係咪假,只係佢俾我揸過好多女感覺稍為結實,但又冇啲擺明假波嘅咁硬。同埋佢唔係話好大,通常假嘅大都比較大。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-6 07:08 PM 發表 查看引用來源

唔肯定佢係咪假,只係佢俾我揸過好多女感覺稍為結實,但又冇啲擺明假波嘅咁硬。同埋佢唔係話好大,通常假嘅大都比較大。
可能谷M,實啲

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-6 04:07 PM 發表 查看引用來源

有解。

冇錯波形唔錯。

樣子唔係我杯茶,但可接受。

唯一係講太多苦水,又評論啲客呢個小家嗰個大方,作為顧客我覺得有少少煩。
波大樣靚都冇用
好趕客
貯唔到客

費時,開新po,昨天,要補鐘!星期日開工,試下方向街一檔,近投注站!以前是泰按,轉了名!
開門,C九!問下點收費,比她嚇一嚇,打退堂!
我:點收費?
C:4百按
我:只按?
C:入來先説!
我:咁包不包出?
C:4百按⋯⋯
我:咁不用了,不好意思!
PS,小弟最怕,肉隨砧板上!
最後冇試!(有冇C兄試過?)
怕真係4百只按⋯⋯

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-9-9 12:46 PM 發表 查看引用來源
費時,開新po,昨天,要補鐘!星期日開工,試下方向街一檔,近投注站!以前是泰按,轉了名!
開門,C九!問下點收費,比她嚇一嚇,打退堂!
我:點收費?
C:4百按
我:只按?
C:入來先説!
我:咁包不包出?
C:4百按⋯⋯
我:咁不用了,不好意思!
PS,小弟最怕,肉隨砧板上!
最後冇試!(有冇C兄試過?)
怕真係4百只按⋯⋯ ...
嘩,真危險:smile_39:

上一頁下一頁