上一頁下一頁
發新話題

官塘 康龄道企亍淪陷?玩春秧,百五

收藏  |  訂閱
44  10.0k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-5 03:15 PM 發表 查看引用來源

日入一皮,勁到無倫
日做68
係15元一Q年代
叫G係高消费
我當年750/月
而廟亍己係1/5O月
而今相同年資,薪级两皮
等於400/Q

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-10-26 05:15 PM 發表 查看引用來源

若然不論好丑,一定有
实战經驗:
尋日7.11.2019约晚十時去北角春街電車路,己全街行一趟,在街頭近電車總站,揾一大媽,己係全街,我認為,樣子最靚,约四五拾歲吧!!佢話佰伍拾,不限時,包含撚,票面ok, 跟佢上x樓8字,佢住板間劏房,約五拾英呎,一床一枱有廁所,佢未除衫,外面都ok, 一赤裸,OH MY GOD!!!!佢兩波係大,但漏哂氣,似隔夜煎堆!!達哂皮!!蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!大肚腩又皺哂皮,腰滿眼生字紋!!見到真想嘔!!佢都好勤力,博命同我食蕉,但真硬不起!!她話自己江西人非七日鲜而係在香港數年之“香港人”有HKID,同港佬,假結婚在港做鷄!!最後無扑野,走人!!回家發惡夢!!以後見到大媽鷄都怕怕!!廟街少女鷄都係二百伍拾!!大媽同少女,食粉絲,同魚翅,分別!!!

深表同情。最怕就是一脫衣服,爛布波,試過一次,印象深刻。
引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-11-8 03:52 PM 發表 查看引用來源
实战經驗:
尋日7.11.2019约晚十時去北角春街電車路,己全街行一趟,在街頭近電車總站,揾一大媽,己係全街,我認為,樣子最靚,约四五拾歲吧!!佢話佰伍拾,不限時,包含撚,票面ok, 跟佢上x樓8字,佢住板間劏房,約五拾英呎,一床一枱有廁所,佢未除衫,外面都ok, 一赤裸,OH MY GOD!!!!佢兩波係大,但漏哂氣,似隔夜煎堆!!達哂皮!!蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!大肚腩 ...

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-11-8 03:52 PM 發表 查看引用來源

实战經驗:
尋日7.11.2019约晚十時去北角春街電車路,己全街行一趟,在街頭近電車總站,揾一大媽,己係全街,我認為,樣子最靚,约四五拾歲吧!!佢話佰伍拾,不限時,包含撚,票面ok, 跟佢上x樓8字,佢住板間劏房,約五拾英呎,一床一枱有廁所,佢未除衫,外面都ok, 一赤裸,OH MY GOD!!!!佢兩波係大,但漏哂氣,似隔夜煎堆!!達哂皮!!蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!大肚腩 ...
春秧亍的企亍由7十一到M I酒店都有,近电車総站個忽好少,你獨具慧眼,執到件春秧你眼中西施,恭喜

引用:
原帖由 normalman2020 於 2019-11-12 11:30 AM 發表 查看引用來源
深表同情。最怕就是一脫衣服,爛布波,試過一次,印象深刻。

蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!

我玩囡四十六年.幼齒及姥姥
蓮頭有番石榴大
真係未見過
就算四仔未睇過

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-11-13 06:20 AM 發表 查看引用來源

蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!

我玩囡四十六年.幼齒及姥姥
蓮頭有番石榴大
真係未見過
就算四仔未睇過
小弟誇張左小小!!!
小小誇張,多多趣!!哈哈
大媽蓮頭,同我龟頭大,就差吾多!!
見到大媽蓮頭同漏氣波,真噁心!!發惡夢!!
發誓:永不揾大媽,四五拾歲out!!!!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-11-16 10:52 AM 發表 查看引用來源

小弟誇張左小小!!!
小小誇張,多多趣!!哈哈
大媽蓮頭,同我龟頭大,就差吾多!!
見到大媽蓮頭同漏氣波,真噁心!!發惡夢!!
發誓:永不揾大媽,四五拾歲out!!!! ...
咁你亀頭大到著名黑蓮脱星
何蓮蒂
咁能大
以前濕之娃件主播鍾意咁幼屌佢屎忽
U N入唔抽送

濕之娃件主播 係乜水

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-11-13 02:34 AM 發表 查看引用來源

春秧亍的企亍由7十一到M I酒店都有,近电車総站個忽好少,你獨具慧眼,執到件春秧你眼中西施,恭喜
曾經幾何(七八年前?),嗰邊電車轉灣位先真正有好嘢食,夜晚一個起兩個止,特別係街市收檔後九點後烏燈黑火先出現,唔係晚晚有,唔會主動,鐘意企兩檔口間,唔知見到嚇一驚嗰隻,一般三十幾唔似大媽,喺總站出渣華道燒臘舖樓上劏房開工,話就話自己雙程証,但明顯唔過酒店嗰便,早午亦唔多見到,勝在較後生好樣,但又真係成日唔同人,所以又唔肯定係本地暗娼,我當時年幫趁過幾次,但近年特登去巡都再無見:smile_27: 春街有身份証大媽唔少,紅棗姐可能係昔日街角黃花,以前企開嗰便都話唔定

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-11-17 12:34 PM 發表 查看引用來源
濕之娃件主播 係乜水
上網查下咪知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆