上一頁下一頁
發新話題

椰子油重出江湖。

收藏  |  訂閱
44  11.8k

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-10-24 11:07 PM 發表 查看引用來源

重有推完咁大味,咪啦!
上次佢無用椰子油,用普通油加鹽,好正。

我以為師父叫Co Co, 原來係用橄子油推拿😀

試過,約好時間,放飛機!
之後冇找過

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-10-24 03:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_41:  佢應該都無停過,不嬲都有營業,只係間唔中外遊﹔講講吓都好耐冇去搵佢,搬咗新竇都冇上過去,得閒要上去吓舊先﹗  :smile_30:
邊區,4台名搵唔到叫椰子油?

引用:
原帖由 快快去 於 2019-10-25 01:48 PM 發表 查看引用來源

邊區,4台名搵唔到叫椰子油?
:smile_30:  個數字要再加4呀﹗ 4係搵唔到架,記住找預約﹗  

Sorry,唔係加2,係加4先確﹗:smile_27:

佢用道具按一定起砂

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-10-25 01:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  個數字要再加2呀﹗ 4係搵唔到架,記住找私約﹗  
邊區?

:smile_44:  SSP ,唔好話我知都唔知係邊區,再多講又會觸礁,求其喺呢版爬吓文都唔會唔知 S_S_P 係邊度。  :smile_43: :smile_43: :smile_43:

:smile_15:  Sorry﹗個數字寫錯咗,更正番﹗係VIII台先啱﹗

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-10-25 04:38 PM 發表 查看引用來源
:smile_44:  SSP ,唔好話我知都唔知係邊區,再多講又會觸礁,求其喺呢版爬吓文都唔會唔知 S_S_P 係邊度。  :smile_43: :smile_43: :smile_43:
😆知道了

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-10-25 04:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_15:  Sorry﹗個數字寫錯咗,更正番﹗係VIII台先啱﹗ ...
睇相ok,d相有?像真度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆