上一頁下一頁
發新話題

再西營盤工作!(蛇王)

收藏  |  訂閱
79  18.8k

再西營盤工作!(蛇王)

継上次有鬼條街,泰按後!
今天在麥當勞附近工作,搞定後,又有時間,就上了一間足仔!!有小小驚喜,我估大家在西營盤按都估到C9多⋯⋯今次都不大期待,至在攝時間!
咁,開門上一層見一個師傅,染了一頭髮非常搶眼的!咁問好價錢,又是公價的!咁按啦!P1,有心有力!有傾有講!
P2,就落油!估不到主動叫我解扣,揸下!之後射了!之後交換V7!她好似有私做⋯⋯

弓起師兄食到好嘢!
場所環境如何? 乾唔乾淨?

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-8-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
今天在麥當勞附近工作,搞定後,又有時間,就上了一間足仔!!有小小驚喜,我估大家在西營盤按都估到C9多⋯⋯今次都不大期待,至在攝時間!
咁,開門上一層見一個師傅,染了一頭髮非常搶眼的!咁問好價錢,又是公價的!咁按啦!P1,有心有力!有傾有講!
P2,就落油!估不到主動叫我解扣,揸下!之後射了!之後交換V7!她好似有私做⋯⋯ ...
:chcz_12:  一級大師傅,「蛇王」呢兩個字係話話你自己開小差吖,定係讚美呢位師奶仔係劏蛇女王呢﹖ :chcz_11:

:cny2018_06:  請問形容多少少呢個師奶仔呢﹖咩年紀、咩cup數(粉/黑/墮/挺)、顏值、身材、...,下路可摸&有冇摟你開大﹖有人妻少婦feel嗎﹖瓣瓣皆惦嘅話真係要sent個微信問佢嚟個私約囉﹗  :cny2018_05:

引用:
原帖由 ET 於 2019-8-18 05:41 AM 發表 查看引用來源
弓起師兄食到好嘢!
場所環境如何? 乾唔乾淨?
是閣樓!冇什麼特別!
樓底低點,如果師兄高可能頂頭haha

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-8-18 08:20 AM 發表 查看引用來源

:chcz_12:  一級大師傅,「蛇王」呢兩個字係話話你自己開小差吖,定係讚美呢位師奶仔係劏蛇女王呢﹖ :chcz_11:

:cny2018_06:  請問形容多少少呢個師奶仔呢﹖咩年紀、咩cup數(粉/黑/墮/挺)、顏值、身材、...,下路可摸&有冇摟你開大﹖有人妻少婦feel嗎﹖瓣瓣皆惦嘅話真係要sent個微信問佢嚟個私約囉﹗  :cny2018_05: ...
是我未收得工,去蛇王!
年紀大約三十尾,四十頭左右!
染了一頭藍色頭髮⋯⋯算幾好揸夠圓!因為燈光較暗,看不清是什麼色,應該不是黑提😅!下路隔住㡳摸!
她只是說:遲下自己開!私做
V7,交換了但未有交流⋯⋯

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-8-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
P2,就落油!估不到主動叫我解扣,揸下!之後射了!之後交換V7!她好似有私做⋯⋯ ...
咩價,玩幾耐

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-8-18 09:02 AM 發表 查看引用來源

咩價,玩幾耐
四魚⋯⋯連出!
大約50分鐘左右

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

有附近地標提供嗎?

引用:
原帖由 Virgin201 於 2019-8-18 07:30 PM 發表 查看引用來源
有附近地標提供嗎?
吾知點提示,怕扣分!
在麥記對面個條街,是閣樓的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆