上一頁下一頁
發新話題

遲來的淫亂性生活

收藏  |  訂閱
394  205.1k

引用:
原帖由 flying_castle 於 2013-6-28 17:20 發表 查看引用來源

總之,5'9", 6' 妳D高大威猛雞肉種男,確實無份。

或者Ching就係,所以非常嬲我壞你好事,教人莫要因爲莫名嘅市場優越論宣傳而免費自動投懷送抱?
係呀,小人六尺多啲啲(你口中的基因變異)

但市場優越真正存在、閣下都唔會喜歡5'差少少啦,但以個人經驗話你知7吋咁長六尺高少少鐡咁硬、一定比您多啲運行

引用:
原帖由 flying_castle 於 2013-6-28 17:20 發表 查看引用來源

總之,5'9", 6' 妳D高大威猛雞肉種男,確實無份。

或者Ching就係,所以非常嬲我壞你好事,教人莫要因爲莫名嘅市場優越論宣傳而免費自動投懷送抱?
amy妹,幫拖

有人話我想溝你

Hi, 新來的

同SL 發展其實會攪到人地喎, 妳心理上可能會唔好受
引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-27 11:09 PM 發表 查看引用來源
同男友分開係因為明白大家嘅問題係唔會改善,只會越來越差。

而且抱住報復心態過日子唔會開心。

依加同sl考慮認真發展

引用:
原帖由 flying_castle 於 2013-6-28 01:12 PM 發表 查看引用來源

好明顯你有自由喺公衆論壇炫耀個人喜好,我唔會話你嘅個人喜好係錯,當然也應當容忍別人發表不同意見。

吾通唯有一言堂才可以讓你高興?否則就成打擊對象?

香港政府忠告市民,抽煙有 ...
原來我喜歡高大叫個人炫耀,如果我係一言堂,你就更加係,著高踭鞋又得罪你,鍾意高大又得罪你,有人話鍾意大波又得罪你,有六呎高又得罪你。

請問係咩野資料硏究話有六呎高嘅男人係基因變異,有暴力傾向?

最勁係話如果你有六呎,你會覺得我咩都好細,你仲代表六呎高既男士發表偉論。

咩先叫一言堂?

引用:
原帖由 kencmlaw 於 2013-6-28 07:03 PM 發表 查看引用來源
Hi, 新來的

同SL 發展其實會攪到人地喎, 妳心理上可能會唔好受

我同sl依加都係單身,如果要破壞人地嘅關係,我做唔出。將心比己,我都受過情傷,仲咩傷害人地。sl係比我先單身。

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2013-6-28 05:42 PM 發表 查看引用來源

amy妹,幫拖

有人話我想溝你

Welcome

閃入~

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2013-6-28 05:35 PM 發表 查看引用來源

係呀,小人六尺多啲啲(你口中的基因變異)

但市場優越真正存在、閣下都唔會喜歡5'差少少啦,但以個人經驗話你知7吋咁長六尺高少少鐡咁硬、一定比您多啲運行

http://i1.hk/d/im ...
錯誤理解,

如果我身高得5', 我會喜歡身高同我差吾多嘅,即係5'上下。
如果我身高6'以上, 我最中意嘅女仔,必定最少要5'9"以上。

我之所以會追呢個Post,因爲個女主角話嘅身高,係比較接近我嘅理想,最理想係169-170。
如果佢話自己身高178 or 187, 呢個帖子發生嘅故事就無關我事啦。邊個想追佢都無所謂。

7吋咁長六尺高少少鐡咁硬,所以話洗腦傳媒嘅偉大成就,就係令天下以爲大多數華人都係劣質,只有少數人同大多數黑人,白人,猩猩,先係優質種馬。

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-29 04:10 PM 發表 查看引用來源

原來我喜歡高大叫個人炫耀,如果我係一言堂,你就更加係,著高踭鞋又得罪你,鍾意高大又得罪你,有人話鍾意大波又得罪你,有六呎高又得罪你。

請問係咩野資料硏究話有六呎高嘅男人係基因 ...
咩先叫一言堂?  到目前爲止,都未算一言堂,畢竟你已經在此自由發表你嘅觀點。而平衡你的觀點也能出現在此。

你炫耀嘅不止是身高嚄,仲宣揚要大,要消防員,要公牛之類體格,既然有公牛嘅體格,自然有公牛嘅脾氣和荷爾蒙,所以有暴力傾向是必然。

168嘅體積對於183以上嘅人來講,吾會細碼D嗎?尤其你又吾係好重。

俾你選,一頭小老虎同一隻小貓,中意抱邊個?

真係好想認識下Amy姐,我今年31, 6呎高的籃球員

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆