上一頁下一頁
發新話題

遲來的淫亂性生活

收藏  |  訂閱
394  205.1k

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-5 11:51 PM 發表 查看引用來源
心情麻麻,無野想講

天氣熱到無心情?

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-5 11:51 PM 發表 查看引用來源
心情麻麻,無野想講

因為呢幾日同佢嘈交??...你咁多經歷..是但講一2個..都好多人回應你..同你傾計嫁

我係其他人身上睇到自己嘅吸引力,但係我最重視嘅人身上搵唔到。

我討厭呢兩年嘅生活,根本唔開心

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-5 11:51 PM 發表 查看引用來源心情麻麻,無野想講
are u ok 掛住你架

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-6 12:12 AM 發表 查看引用來源
我係其他人身上睇到自己嘅吸引力,但係我最重視嘅人身上搵唔到。

咁其實你唔打算同佢散??同佢落去都無意思..

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-6 12:12 AM 發表 查看引用來源我係其他人身上睇到自己嘅吸引力,但係我最重視嘅人身上搵唔到。我討厭呢兩年嘅生活,根本唔開心
其實你都知佢係點嘅人,坦白講男人60都咸濕

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-6 12:12 AM 發表 查看引用來源

耐咗係會咁,可以加啲新鮮感

回覆 293# 的帖子

it is really so sad that you do sth you really dont want to do, but the most painful is that it is forced by nobody but yourself! !!! Understand!!

引用:

可以試下做朋友嗎

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-6-6 12:12 AM 發表 查看引用來源我係其他人身上睇到自己嘅吸引力,但係我最重視嘅人身上搵唔到。我討厭呢兩年嘅生活,根本唔開心
明白c 姐諗法...有時一個人,...睇返之前自己既野..會覺得無聊...冇任何得著...什至覺得討厭...
不過心態又唔係咁諗..會想玩想溝女想搵人陪...:smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆