上一頁下一頁
發新話題

朋友A與我的故事 更新第2頁#54.

收藏  |  訂閱
87  50.8k

引用:
原帖由 nmybaa 於 2013-6-7 05:22 PM 發表 查看引用來源

我當時都係咁諗.不過再乖既男人...食過硬係覺得番尋味.
加上佢根本冇女朋友,冇感情負擔.
都幾爭扎.
試左一次.自然都係有第二三次.只可以講我部電腦成日都開唔到機啦....
或者我同我男友之間就係冇左岩岩開始果 ...
痴缐,諗咁多做咩,sp就sp啦
最憎人講什麼加鎖之類

見到一份內心既爭扎同矛盾呀^_^但依然係個句:妳出軌了,嘻嘻

食咗青頭仔喎,有無封返封利是仔比人地先

羨慕a 君.....
c 姐幾時壞電腦??:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-6-7 06:43 PM 發表 查看引用來源
見到一份內心既爭扎同矛盾呀^_^但依然係個句:妳出軌了,嘻嘻

食咗青頭仔喎,有無封返封利是仔比人地先

佢講姐..我點知係咪真.我當唔係架喇.
引用:
原帖由  於 2013-6-7 05:57 PM 發表 查看引用來源

痴缐,諗咁多做咩,sp就sp啦
最憎人講什麼加鎖之類

咁你又岩.不過SP有感情就沉船啦.加上我同佢本身係朋友何來SP...
引用:
原帖由  於 2013-6-7 05:54 PM 發表 查看引用來源
寫得好好,C姐感情就係咁,真係天意弄人  
又唔係真係好弄人既.佢遲出世冇得賴個天.哈哈哈
引用:
原帖由  於 2013-6-7 05:28 PM 發表 查看引用來源
絕對明白
因為我都曾經係好多人眼中既好好男人, 好聽D講係因為「巧合」, 同一個女同事有火花
我同佢當時身、心都好享受呢段明知係錯的關係
要停低亦唔易,
雖然同佢已經唔會再咁, 但個回憶仍一直係心入面
其實我係害左佢之餘又傷害緊男友.我自已阿媽都受過同樣既傷害,我好憎D男人咁唔負責任.所以我好明白如果我男友知道後,一定好心痛.而且A又廿歲多DD,可以慢慢搵岩心水既女仔.唔需要浪費時間係段冇結果既感情上.都有好處既.但我唔想冇左一個好朋友.因為我自己朋友唔多,唉.總知最衰都係佢係男仔...異性都係相吸架啦.如果佢係女仔,咁我最多都係多舍女仔朋友,或者好D.咁講我會覺得安心D.

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-6-7 07:22 PM 發表 查看引用來源
羨慕a 君.....
c 姐幾時壞電腦??:smile_40::smile_40:

我諗佢有苦自己知....

有創意

另類浪漫式

非特快式

你嘅事發展得好自然丫,人生裏其中一個美麗回憶,活在當下享受當下,自己追求快樂為何不可

標題可改?"人命中第一個SL":smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆