上一頁下一頁
發新話題

遲來的淫亂性生活

收藏  |  訂閱
394  205.2k

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-5-31 11:17 AM 發表 查看引用來源
不過早識未必好架,好多時SL關系仲甜蜜過夫妻,大家只講love&sex ,吾使理生活細節,冇壓力可全程投入,一旦共同生活就會變架啦:smile_39:

Lee點完全明白,但我相信每對SL都會幻想如果大家可以成為真正一對會係點。
我會繼續幻想,但都只會係幻想,我鍾意玩但唔會想破壞人地嘅生活。

可能唸法好灰,我覺得生活伴侶係一個人,同你談情說愛係另一個人,生活上嘅問題好易將甜蜜變成感情,情人變做家人

同埋玩嘅過程,同唔同男人傾談,先發現好多男人會偷食,依加咁易識人,誘惑又多,所以我覺得玩時玩,最緊要唔好影響人地嘅女朋友同老婆,一世唔知自己嘅男人有去偷食係一份福氣,而我就無lee份福氣

引用:
原帖由 blossom924 於 2013-5-31 11:18 AM 發表 查看引用來源

我覺得最緊要兩方面都enjoy 同安全最緊要 ,唔會第一次搞就愛上,起碼要經過一段摩合期
無錯

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 11:37 AM 發表 查看引用來源Lee點完全明白,但我相信每對SL都會幻想如果大家可以成為真正一對會係點。我會繼續幻想,但都只會係幻想,我鍾意玩但唔會想破壞人地嘅生活。可能唸法好灰,我覺得生活伴侶係一個人,同你談情說愛 ...
take it easy la,只要守遊戲規則,大家又可滿足須要,開心甜蜜咪得囉

amy 工作都可以上泥架:smile_40:

係呀!老闆出左去

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 10:06 AM 發表 查看引用來源
其實都試過係唔同地方攪過野,大帽山,長洲,石澳野戰,殘厠,男廁,後樓梯,lift口,遊艇,停車場,海裡,按摩房,機鐡⋯

係戲院,小輪,巴士就含過野⋯

果D都係玩刺激,最舒服都係係張 ...
師姐, 你好勁呀

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 10:06 AM 發表 查看引用來源其實都試過係唔同地方攪過野,大帽山,長洲,石澳野戰,殘厠,男廁,後樓梯,lift口,遊艇,停車場,海裡,按摩房,機??係戲院,小輪,巴士就含過野?果D都係玩刺激,最舒服都係係張 ...
好同意係床搞係最舒服

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 11:49 AM 發表 查看引用來源係呀!老闆出左去
咁開心:smile_40:

可以pm聯絡方法比你嗎

各位我係pm唔到,爆左pm係睇唔到內容

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆