上一頁下一頁
發新話題

遲來的淫亂性生活

收藏  |  訂閱
394  205.2k

其實都試過係唔同地方攪過野,大帽山,長洲,石澳野戰,殘厠,男廁,後樓梯,lift口,遊艇,停車場,海裡,按摩房,機鐡⋯

係戲院,小輪,巴士就含過野⋯

果D都係玩刺激,最舒服都係係張床上慢慢攪

我唸係細房,C家E院先得,琴日都係覺得私隱度高先敢大膽。我都好驚比人發現,叫都唔敢叫,越唔敢叫,對方就越攪得落力。
引用:
原帖由 kdtf 於 2013-5-31 12:25 AM 發表 查看引用來源
我都好想試下係醫院玩^_^

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 10:12 AM 發表 查看引用來源我唸係細房,C家E院先得,琴日都係覺得私隱度高先敢大膽。我都好驚比人發現,叫都唔敢叫,越唔敢叫,對方就越攪得落力。
我只係試過企係屋企樓下比sp吹爆乍

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 10:06 AM 發表 查看引用來源其實都試過係唔同地方攪過野,大帽山,長洲,石澳野戰,殘厠,男廁,後樓梯,lift口,遊艇,停車場,海裡,按摩房,機??係戲院,小輪,巴士就含過野?果D都係玩刺激,最舒服都係係張 ...
有冇sp長keep丫

早兩年玩得激d,可能因為從未玩過,又可能發洩報復,我試過係男友唔係香港果一星期晚晚同唔同男人做,雖然晚晚唔同但唔代表求奇搵個男人攪野,都要外表互相吸引。

其實有好多個做左一次就無下問,床上唔夾又或者無咩好傾,無咩興趣再約,自己推下推下話唔得閒就唔會聯絡。

依加keep住有四五個仲有聯絡,如果大家夾到時間就出嚟,但出嚟可以係食下飯,未必一定上床,其實都係幾個月先出嚟攪一次。

Lee一年就keep住同一個sl做,我唔認為佢係sp,我地真係好like對方,但如果我地可以早d識對方,可能會係好甜蜜嘅一對,但係邊會有早d。
我同佢最夾,一星期會攪幾次,佢最能令我舒服,因為唔係只攪野,係喜歡對方,係會見到對方舒服而特別high,我地keep左兩年!

有冇sp長keep丫

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg [/quote]

妳應該係好對手 :smile_40:

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 11:09 AM 發表 查看引用來源早兩年玩得激d,可能因為從未玩過,又可能發洩報復,我試過係男友唔係香港果一星期晚晚同唔同男人做,雖然晚晚唔同但唔代表求奇搵個男人攪野,都要外表互相吸引。其實有好多個做左一次就無下問,床上唔夾又或者無 ...
不過早識未必好架,好多時SL關系仲甜蜜過夫妻,大家只講love&sex ,吾使理生活細節,冇壓力可全程投入,一旦共同生活就會變架啦:smile_39:

我會留意對方反應,咁樣比較容易知道對方嘅敏感位
引用:
原帖由 blossom924 於 2013-5-31 11:14 AM 發表 查看引用來源
妳應該係好對手 :smile_40:

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 11:17 AM 發表 查看引用來源
我會留意對方反應,咁樣比較容易知道對方嘅敏感位

我覺得最緊要兩方面都enjoy 同安全最緊要 ,唔會第一次搞就愛上,起碼要經過一段摩合期

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-31 11:17 AM 發表 查看引用來源我會留意對方反應,咁樣比較容易知道對方嘅敏感位
我中意前奏,奶果陣睇佢表情,都好有滿足感,有幾會都想同你交流下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆