上一頁下一頁
發新話題

遲來的淫亂性生活

收藏  |  訂閱
394  205.1k

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-28 10:31 AM 發表 查看引用來源我有嘈,結果越嘈就越影響性生活,佢直頭話我比壓力佢,硬唔到!
嘩,佢打橫黎:smile_39:成個月掂都唔掂,係女人都知咩事。佢咪當人白痴,自已硬唔到仲要賴人

引用:
原帖由 bcm 於 2013-5-28 14:38 發表 查看引用來源
嘩,佢打橫黎:smile_39:成個月掂都唔掂,係女人都知咩事。佢咪當人白痴,自已硬唔到仲要賴人

你幅相就打橫嚟

有一次同W先生係停車場做愛。

果晚我去完飲,W先生同我say hi ,問我做緊咩!原本果晩大家都係附近,W先生話可以車埋我返屋企,果晚比較夜,我已經同佢講無時間去開房,趕住返屋企交人,佢話唔做愛都可以見下。

我地約左係街等,然後一齊行去停車場。W先生話不如係車做,我話係車做都要搵地方,車嚟車去就好夜。去到停車場,本來想上佢車,點知佢拉我去架貨車後,然後抱住我話lee個位睇唔到。佢架車同另一貨車係泊係同一間,姐係三面牆兩架車。我果晚去飲著左條低胸裙同高踭鞋,佢抱我時一手係我胸口楂,然後又啜又舔我個胸,之後佢提開褲鏈叫我含,含左陣佢話頂唔順要插我,我同佢講想插都得帶左套先。佢話商場舖頭都收舖點買,叫我比佢唔帶套做一次。我整番d衫話唔制,跟住佢拿拿聲走去開車門,我心唸佢唔係我唔肯做就即刻掉低我走頭?原來佢記起架車裡面收埋左個套。跟住佢把我個身轉向左面的牆,因為貨車後果個位只係一個身位。佢帶左袋後,拉高我條裙,拉開我條t-back係我後面抽插。雖然果位應該無人睇到,但最怕就係貨車司機嚟攞車⋯

佢射完之後就車我返屋企,返到屋企後我條t-back仍然係濕⋯

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-28 15:35 發表 查看引用來源
有一次同W先生係停車場做愛。

果晚我去完飲,W先生同我say hi ,問我做緊咩!原本果晩大家都係附近,W先生話可以車埋我返屋企,果晚比較夜,我已經同佢講無時間去開房,趕住返屋企交人,佢話唔做愛都可以見 ...
:smile_04:
:smile_04:
除咗停車場你仲去過邊度野戰?

真系睇到都興奮,分享多D

Btw...你果兩位消防帶你返佢屋企搞……住宿舍架@@

唔係宿舍,H先生一個人住,K先生就同屋企人住,其實3p只係之前講果2次,一次係H先生屋企,一次係k房。之後都係一對一。3p真係好累,兩個男就話有得回氣,我被一個插完另一個接力,唔夠一陣第一個又話嚟第二次
引用:
原帖由 Kkc6666 於 2013-5-28 03:53 PM 發表 查看引用來源
真系睇到都興奮,分享多D

Btw...你果兩位消防帶你返佢屋企搞……住宿舍架@@

support咗先:smile_o12:

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-28 04:27 PM 發表 查看引用來源唔係宿舍,H先生一個人住,K先生就同屋企人住,其實3p只係之前講果2次,一次係H先生屋企,一次係k房。之後都係一對一。3p真係好累,兩個男就話有得回氣,我被一個插完另一個接力,唔夠一陣第一個又話嚟第二次 ...
真系正,我都想試下同你切磋下:smile_40::smile_40:

話.吹水吹到呀

吹水吹到離晒普

入黎支持一下先,如果有文同有相睇就更好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆