第一次開POST 暑期工艷遇

收藏  |  訂閱
28  18.8k

第一次開POST 暑期工艷遇

見悶悶地無野做 分享下先有D長同第一次打 唔好介意件EVENT呢 係上年暑假發生既個陣等放榜 去左做暑期工係一間好旺既商場既餐廳入面就樓面既
而女主角 幾靚女既 但我唔知佢幾歲 佢都無答過我
當我返左幾日 有個女客人成日都黎食野 成日都望實我 坐到收工佢先肯走
到左有一日 我放工 佢又係坐係度等我啦
今次佢跟埋我答車 上埋巴士 坐埋我質邊 而車程都成一個鐘
我:做咩跟埋黎啊?
佢:我想問你攞電話啊
我:下.. 點解既?
佢:EH.....你有無女朋友啊
我:無......但係點解係我?
佢:你好似我一個偶像啊 你真係好靚仔
我:下邊個啊?
..................下刪對話
好啦我俾左電話佢但都未落車....慢慢D乘客都走哂喇
上層得返我同佢
佢問我 之前有無錫過女仔啊
我:無啊 未試過
佢一野錫左埋黎 錫左幾分鐘 而我就因為咁硬左
跟住停左幾秒 你眼望我眼 見佢面紅紅 好可愛我就錫埋去 繼續錫
佢突然間 爬左上我身佢條腰掂到我條野 個陣覺得好舒服
但我隻手都唔敢周圍摸
終於到站喇 因為我屋企附近係海旁黎我地行左過去 但我一路扯住行 頂住頂住咁 而佢又請我食波餅...
咁去到有個位 有海風 坐低左 傾左一陣計
佢又咀埋黎  咀咀下佢一手掂落我下面
個陣先知 俾人掂同自己掂 係2種感覺黎
佢無啦啦想除我我條皮帶同褲鈕 我就STOP佢 然後話 下咁快?
佢無應我 拎起我隻手 擺左落佢對波度 跟住再錫埋黎
第一次揸女仔個度.... 感覺好難忘啊 HAHA
跟住佢除左我條褲... 一手拎左條野出黎.... 第一次俾女仔咁樣摸法... 震左一震...
咁佢就上下郁啦
我亦都開始摸佢下面由於佢著裙 好方便就掂到 原來佢都濕哂喇...
掂佢下面 個度好似熱熱地咁 又濕 佢又細細聲嗌出左黎
感覺好正  好似擁有左佢咁 跟住佢自己除左條底褲 我繼續係度摸啦
其實我都唔識摸 就咁周圍"了" 佢又細細聲咁嗌
跟住我地企左起身 我背住個海 周圍黑蚊蚊佢MOU低 用口幫我....
嘩頂 真係好舒服... 我都叫左出黎佢含左好耐之後
到我做主動啦... 揸佢個波同了佢下面....佢話想要 跟住拎住我條野 對準佢個度  就插左入去...
但佢個度好"紮" 要慢慢咁入去
嘩一入去個下... 真係好舒服 個龜頭好敏感 郁左幾下後
我無啦啦諗起 無套喎 唔得喎 就拎返出黎....
佢就用口同手幫我搞掂左.... 而我都有用手幫佢
成程周圍都係黑蚊蚊同無人 只有海浪聲同呻吟聲
咁大家著返好D衫 就坐左係度傾計
原來佢就黎離開香港 去外國讀書
而佢話係第一次俾人插...但我就唔見有血囉...
佢話佢留意左我好耐 著住件公司圍裙好型 跟住坐多陣就送佢搭車 佢話 希望下次返黎香港再搵返我

但到而家佢一直都無WHATSAPP我
好懷念個陣既感覺

完:smile_35:

No 1:smile_o12:

引用:
原帖由 lee1997 於 2013-7-7 10:51 PM 發表 查看引用來源
No 1:smile_o12:
THANK YOU
男仔POST都比較小人留言

哇師兄,恭喜你喔!正喔!你應該真係好靚仔

sorry~~~唔知點解覺得水份好高~haha

引用:
原帖由 wantyouqq 於 2013-7-8 12:31 AM 發表 查看引用來源
哇師兄,恭喜你喔!正喔!你應該真係好靚仔

靚唔靚仔各花入各眼啦
但真係真人真事

引用:
原帖由 yin532 於 2013-7-8 12:32 AM 發表 查看引用來源
sorry~~~唔知點解覺得水份好高~haha
水份好高即係??

好羨慕ching你o既艷遇

好難想像那麼主動的獻身,專登等你收工,跟你坐車,主動引你

引用:
原帖由 alexsmart 於 2013-7-8 12:52 AM 發表 查看引用來源
好難想像那麼主動的獻身,專登等你收工,跟你坐車,主動引你
佢仲要OK靚女... 所以成件事我都好懷念 :smile_13:

前往最後回覆