上一頁下一頁
發新話題

[CLOSED]性感小野貓之私生活分享

收藏  |  訂閱
1.1k  253.1k

:smile_42: 岩岩番到屋企

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-19 01:21 AM 發表 查看引用來源
咁晏既

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-19 01:21 AM 發表 查看引用來源
我仲丘返條褲架貓咪

#8 首次玩3P

今次既主角係我SP之一,我叫佢做L~我同L都識左幾年,雖然唔係成日約出黎搞野.但係大家關係都幾好,好到有D似好朋友~~果日一早佢就打黎話佢放假,好耐無見我,就叫我出去荃灣等……

去到荃灣,諗住開間房黎開心下啦,點知無房住….唯有落某廣場既網吧打下躉啦咁…去到網吧,我就周圍LOOK啦~咁L知我有玩開成人論壇,就同我講:不如搵多個男人出黎3P呀? 咁我諗住,反正又無試過….試下都無妨啦……咁就應承左佢啦,跟住L就係網上出POST搵人3P啦……好快有一個男人應左招,我地就約左佢係廣場既後面等…..好快就有人打比L,話到左………跟住我地行到去,就見到一個唔係好高(我估175都未必夠…)中等身材,個樣又好普通(講真其實見到唔係咁開胃..不過都出左黎~無計啦- -)既男人係道食煙(我叫佢做Z,實情我都唔知佢個名HAHAA)….咁應該都係佢架啦..會合左之後就上左去某間MOTEL啦……入到房,L話佢去廁所叫我同Z傾熟下先啦,跟住L就行開左…….得番我同Z

咁我就除左件褸上床,開著個電視….又係果D悶到喊既A片…….Z見到我訓上床,佢又跟埋一齊訓,仲伸隻手攬住我膊頭(認真老實不客氣-.-)….攬左一陣就係道摸我個胸…同開始同我打車輪…..跟住嘴嘴下…L就出番黎啦~佢就好快手除左條褲上床…望住我地鍚…一隻手就揸我波波…..然後我就轉身同L打車輪…用個PAT對住Z….Z就拉底我條褲……隔住條底底用手摸我…因為FEEL麻麻地,所以我都比佢摸左陣先有水出= =”

之後Z就開始用手指插入我妹妹…..L見到我HIGH HIGH地,就訓底要我幫佢含….含左一陣佢就企係床道,要埋Z除褲企起身,一個左一個右要我含(好似D AV咁呢,當然Z係有帶套既)…都同佢地含左成10分鐘…..之後L話要我同佢用口黎吹到佢出,所以Z就係騎我啦……Z SIZE好普通,技術又麻麻地..反而L了解我一路要我含一路侮辱我,我仲HIGH…..L用手扯住我D頭髮,捉住我個頭黎插…同時Z係我後面一下一下咁頂我,一前一後比人插住果下都幾舒服架….所以我都忍唔住嗌左出黎…...過左10分鐘左右,Z開始加快速度咁DIU我(到佢想射架啦)…L都好大力咁一下一下插我個口,終於比L射到成口都係=3=

後話:可能因為唔夠熟啦,第1次既3P經歷其實唔太好….但之後都係比L捉左去玩第2次…..呢個就刺激D(係關於同2個SP一齊玩3P),遲D再打出黎同大家分享下…

打到好眼訓,訓教先.....聽日仲要番早:smile_39:

瞓前上黎行個轉都有收穫,等睇你之後既文

其實呢篇我打得好HEA,因為我真係好攰,SORRY各位C兄:')

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-19 02:04 AM 發表 查看引用來源
其實呢篇我打得好HEA,因為我真係好攰,SORRY各位C兄:')
攰就快啲抖下啦,等妳有精神再打下一個再刺激既3p回憶

anyway貓咪妳真係好撚淫,好似越多人屌妳越興奮咁呀

貓貓早晨:smile_o05:

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-19 02:04 AM 發表 查看引用來源
己經好正了
睇到硬曬:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆