上一頁下一頁
發新話題

[CLOSED]性感小野貓之私生活分享

收藏  |  訂閱
1.1k  253.1k

support sexy cat

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-16 10:29 PM 發表 查看引用來源
第2日,我落街既時候行過間電腦舖就順手諗住入去問下金毛哥哥我部電腦整成點啦….行到去,發現今日得黑色四眼仔同另一個我未見過既人係舖頭道….咁我就入去問我部電腦點啦…四眼仔就同我講部電腦有D咩壞左同埋已經幫我 ...
呢個故仔真d!

不過都未攪到我有咩幻想!

仲有冇其他故仔出 !!

:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-16 10:45 PM 發表 查看引用來源
:smile_39:  C兄唔信都無計,我就算點講你都係覺得我吹水,我只可以話,我講既都係真人真事,唔信就算:smile_38:
通常唔係發生係我身上既,

我一概當吹水算 !

何必太認真係唔係係真人真事呢?

比3個淫你啦 !開心番!!

keep going!!

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Hurt_Locker 於 2013-6-17 12:20 AM 發表 查看引用來源

I think you are being far too nice to people like him lol
If I were you, after hearing something shitty like that, I would simply ignore him as if he has never appeared in my world lol
大家諗野有出入,不過無咩所謂既~最主要果刻岩feel就ok啦:smile_15:

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-17 01:37 AM 發表 查看引用來源
大家諗野有出入,不過無咩所謂既~最主要果刻岩feel就ok啦:smile_15:
咁夜唔知會唔會有睡衣照睇呢

你住邊區
我去見工

引用:
原帖由 daniel9561 於 2013-6-17 12:32 AM 發表 查看引用來源
你話同你男友做愛來來去去都係果D, 你係咪唔享受同男友做愛?
如果係, 仲拍拖黎做咩? 如果唔係. 你唔同你男友提出你既需要?
唔怕男友知道你出去偷食?
c兄有少少誤會啵呢道,我指同男友做黎做去都無咩特別,唔等如唔享受同男友搞野,只係唔同人又係另一回事....就好似同樣係咖啡,我鍾意飲starbucks..但我更鍾意試多幾個唔同牌子既咖啡囉~~~而且我同你唔同,我拍拖唔係為左搞野而拍,但我係為左搞野先會識下sp ons咁....我有拍拖既時候,都唔會搵任何sp/ons...換言之,其實我依家都單身緊~

引用:
原帖由 zeddd 於 2013-6-17 01:26 AM 發表 查看引用來源

呢個故仔真d!

不過都未攪到我有咩幻想!

仲有冇其他故仔出 !!

:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
:smile_45: 遲下先啦

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-17 01:41 AM 發表 查看引用來源
c兄有少少誤會啵呢道,我指同男友做黎做去都無咩特別,唔等如唔享受同男友搞野,只係唔同人又係另一回事....就好似同樣係咖啡,我鍾意飲starbucks..但我更鍾意試多幾個唔同牌子既咖啡囉~~~而且我同你唔同,我拍拖唔係為左 ...
岩聽~~~~~~~~

嘩,你甘講即係想~~~~~~~~~~~

大把c兄pm 你 排隊做你sp/ons啦 !!

引用:
原帖由 Sexy_CAT 於 2013-6-17 01:41 AM 發表 查看引用來源
c兄有少少誤會啵呢道,我指同男友做黎做去都無咩特別,唔等如唔享受同男友搞野,只係唔同人又係另一回事....就好似同樣係咖啡,我鍾意飲starbucks..但我更鍾意試多幾個唔同牌子既咖啡囉~~~而且我同你唔同,我拍拖唔係為左 ...
呢個試coffee既例子我都聽過,試下唔同既口味,梗有幾款你鍾意!

就好似男人jj size有長短粗幼,梗有幾種岩你用!!

想玩就玩,想攪就攪!有做集郵大食女既資格!!

:smile_o10: :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆