上一頁下一頁
發新話題

人妻又學人寫下先! (part 2 p.1 #10, part 3 p.7 #97)

收藏  |  訂閱
238  38.3k

我都睇到濕晒.支持

引用:
原帖由 fatfat1030 於 2013-7-3 11:04 PM 發表 查看引用來源
我都睇到濕晒.支持
多謝賞面呢~~

good update!!!

引用:
原帖由 holland1988 於 2013-7-3 11:42 PM 發表 查看引用來源
good update!!!
大家鐘意就得啦!

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 10:52 PM 發表 查看引用來源

E~~我吾要做咸魚呀~~!
天意!:smile_35:妳話:你終於黎〝報到〞!
我話:聞到陣〝咸魚〞除!
打和!
睇妳文章以外既文字係一種享受!
感受到一種女性既聰敏樂觀性格!
從精神上的交徃亦感覺妳女性果種美態!:smile_46:
有幽默感既女性令我心醉,d血流入細佬!:smile_47:
成熟既女性識得享受肉體上性愛既歡愉,亦令我臣服!:smile_04:
成熟既女性亦清楚精神上性愛既淫慾意念 (咸濕感覺) !
我幾咸濕?
由我見到妳寫上〝哈哈〞的兩個字,我條9就扯扯地,可見一二了!:smile_o13:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-3 11:55 PM 發表 查看引用來源

天意!妳話:你終於黎〝報到〞!
我話:聞到陣〝咸魚〞除!
打和!
睇妳文章以外既文字係一種享受!
感受到一種女性既聰敏樂觀性格!
從精神上的交徃亦感覺妳女性果種美態!
有幽默感既女性令我心醉 ...
又比你WIN!!!! 神級!!!!!

再次Support 你,好正,好有共鳴, 好想咁玩

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 10:49 PM 發表 查看引用來源
Part 3
終於食完飯上番車,Jeffery提議搵個靜D地方傾下計。
駕車去到一個郊野公園附近等左落黎。
Jeffery:衰妹頭先去洗手間搞咩黎?
我:(預左佢實問)DIY囉~
Jeffery:哦? 有無甘痕呀?一餐飯都忍吾到?
...
寫得咁好:smile_47:完全幻想到

引用:
原帖由 martinchan918 於 2013-7-3 11:59 PM 發表 查看引用來源
再次Support 你,好正,好有共鳴, 好想咁玩
多謝你支持!!!!

引用:
原帖由 孤e仔 於 2013-7-4 12:00 AM 發表 查看引用來源

寫得咁好:smile_47:完全幻想到
係你幻想好,吾係寫得好... 仲有待改善~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆