上一頁下一頁
發新話題

最爆伴郎團,老虎初分享(還債,請看#2update)

收藏  |  訂閱
278  60.4k

最爆伴郎團,老虎初分享(還債,請看#2update)

老虎都來分享一下。睇標題都知呢次艷遇係關係一次做伴郎既時候發生架啦。
廢話小說,去分享吧~~~~~~~
係某年某月收到好友邀請,作為佢人生大事上既重要一員(伴郎)
結識於微時既好兄弟叫到,當然一口應成啦,但估唔到做伴郎係咁Q煩既。但好在,係緍禮入面亦比我感受到一次好特別既艷事,真係幾難忘架。
前面既煩事不作多提啦,事源由當日接新娘開始。
其實班姐妹既質素如何,係前一次既聚會已經有個譜,根本無咩期望。但當妳無期望,返而往往有驚喜。
早上7:30.............所謂既吉時,真係吹脹,早早起身去接新娘,想死。之前一晩仲成班兄弟同新郎哥搞個告別單身淫盪大派對,玩到4點幾,今日個個好似行屍咁樣。

叮噹,上到去按門鐘
例行既答案,9萬9千9百9十9
哈哈,其實早有準備。全程由我呢個牙尖咀利既人對答
我:好,妳地準備一蚊找吧啦,一口價,無得返悔
屋入面:有無咁順灘呀,唔好比啲大富翁錢來充數呀
我:唔信就算,我地唔想受苦嘛,仲醉緊呀。一定使得啦啲錢,準好未呀。
屋內:好信你一次

開咗小小門

姐妹們:遞入來呀。
我好順灘咁將一個厚厚既禮封向門內放入
哈哈,其實我邊有咁順灘呀。笑死

唔使10秒,門打開
7條身穿姐妹裙既女性物體並排塞住門囗(叉起條腰,指我我係度小)

¥£><|\}#^*++}{]\~<€£¥*^}][
唔使問,實係老虎你出既屎橋啦
(哈哈,太熟我性格啦)
我懶皮咁話:啲錢有問題?唔使得?
呢個時候,我目光中見到個大約5呎7既高妹夾雜其中
姐妹:使得,仲好好使添
我:係喎,我要找個一蚊呢?長長久久先好意頭架,記住找喎。
姐妹: [}%*++¥€<|\\~%£¥£<|(又一輪粗口招呼我後)去邊度搵一蚊印尼盾找比妳呀虎哥。
我:哈哈,識貨喎,知係印尼盾
姐妹:即係玩嘢啦。
我:咩玩嘢呀,99999嘛,可以使嘛。無錯呀
(我後面班兄弟梗係不停咁撐我啦)
姐妹:啱你無錯。但我地家下唔順氣囉。
我:哪,錢就比咗,而我地都準備咗小小港紙作為咁多位既心意既。放我地入去啦。即比
姐妹:小小心意?比啲誠意好喎?
我:想點?
姐妹:我地出三個條件,你地完成到既未放囉,完成唔到既,每衰一樣,妳準備既開門利就要一陪(係港幣呀)
我:肉隨針板上,有得選擇咩?但都要還價架。唔好三樣,兩樣啦。
姐妹:好,返兩返都好呀。

姐妹:第一樣,做三十下sit up
我:係咁咋。我來
姐妹:聽埋先,怕你整污穢套衫,要除晒衫褲做架喎。
我:.......................(算妳恨)
姐妹:咁第二樣啦喎
我:咪住,邊個話我唔做呀
二話不說,脫個一乾二淨(淨返條媽煙通。三十下陣間已經做完。
班姐妹仲目定口呆中。
我:快啲講第二樣啦。
姐妹:頂,唔玩啦。都唔好玩既
**點解咁?**
只為我仲未著返衫褲囉,哈哈
我:面皮咁溥就唔好開啲咁既條件嘛。哈哈
好順利咁,就避開呢班姐妹既玩嘢啦。當然我亦企埋一邊,著好衫褲先入屋啦。
今次低囉,只係使咗2888港幣+99999印尼盾(78蚊港幣咋,低到呢)

入屋後搞掂晒所有禮節,終於可以抖下。
我問新郎:個高妹乜水來?
新郎:哦,係老婆表妹來,剛放假係倫敦返來,未叫埋僆一齊高興下囉
我:哦,原來如此
(心度諗,一定要抄到佢牌先得)
哈哈,點知。。。。。。。。。點只抄個牌咁小事呢。。。。。嘻嘻

嘩,打咗咁耐先帶到女主角出場添。但呢段真係一定要打,因為係我同高妹打開話題既引子來,請見諒

都係時候要update下,唔係比人劈死

續上回:

係做晒所有既儀式休息緊準備出發去酒樓既時候,我借固行埋高妹度聊佢傾計。

我:依,一路傾咁耐啲行程都未見過妳既

高:哦,係呀。我係佢表妹,剛剛放假返來,表姐叫埋我做姐妹囉。

我:唔怪之得啦,無理由咁靚女我無印象架嘛。

高:你都幾口花架喎。

我:都係架,個個叫我多口仔。

高:睇得出。(串串咀既咀面)

我企起身,好正咁自我介紹。

我:妳好,小姐可以叫我呀虎。點稱呼呢呢位靚女。

高妹笑笑口咁回答(都幾甜既笑容,至殺死人係左面有個小酒渦)

高:你好,可以叫我Tammy(以後會以t作稱謂)

我:好高興認識一位靚女。

t:頭先你都幾玩得喎?

我:小事啦,我都唔知醜既。

t:睇得出。

突然間有把衰聲,大大聲叫

呀虎,唔好掛住溝我表妹啦,夠鐘開車啦。

我心裏即時響起18個字,+*^%#}}{%^**#}}%***#}{%**

做伴郎,仲要做埋私機。

走人~~~~~~~

但柳暗花明,做私機都有私機既好。嘻嘻

我揸花車,係一架7人車來

t字日本品牌既,a字係列。

車龍真係幾大,點解咁多去表達架車,當有原因啦,會係part3既主場來。

上車準備開車去樓下接好兄弟同佢老婆大人。

上車後我大聲問。

我:有邊條友跟我車。

tammy舉手跳跳下咁大叫,我跟我跟。

我心即刻開心晒。

我:咁快啲上車啦,妳表姐係度瓜瓜嘈啦。

t:來緊啦。

開車。。。。。。。。。。。。

車程當中,後面有佢兩公婆依依泣

我有我去了解Tammy,半小時車程得到好多資訊。

tammy,27歲,高5呎6,係ca讀master,單身兩年多。

到達酒店,各有各忙去布置,搞咗大半日終於可以醫肚。

座埋tammy度吹水。

我:真係做死人。

t:我夠係啦,班兄弟都唔幫手。

我:咁衰,要靚女自己搬嘢。

t:係喎,無品架啲仔

我:我唔係度咋,唔係一定幫妳啦。

t:係未架?

我:一定

t:頭先搬嘢仲整到添呀

我:整到邊?

t:條頸囉,好似扭親咁。

我:幫妳按下啦?

t:唔制,表姐叫我小心你呢隻大色狼架。(笑淫淫咁講)

我:人來人往,做得啲乜呀?

t:點知你呀。

我:咁按唔按呀。

t:好啦,益下妳呢個咸濕仔啦^_^

我:邊個益邊個都未知。呵呵

行去佢後面,雙手按係佢頸後,用指公用力按同捽。佢突然好細聲咁哎一聲。仲要拖長來叫

哎~~~~~~~~~

我:靚女,妳咁叫算點先。

t:咁舒服呀嘛

我:都話邊個益邊個都未知架啦

t:哼。

繼續按一輪,佢又叫起來

我:小姐,咁我頂唔住架。

t:咁你想點呀。

我:係未我想點都得先。

t:。。。。。。無出聲,頭耷耷咁。

我仲唔明,腦根即刻急轉,有咩地方無人呢?

叮,見到新娘行出來,同伴娘好似想上酒店房咁。

我大聲叫:呀嫂去邊呀?

呀嫂:上樓上拎啲手飾落來,順便上去抖陣咋。

我:使唔使叫新郎陪埋妳呀?

呀嫂:你睇下佢係邊?

我:好呀。(心入面暗叫天助我也)

係tammy耳仔邊輕輕咁講

(如果妳唔怕比我食咗既,入新娘房等我,我去準備啲嘢對付妳)

佢繼續頭耷耷。無回應。

我無理,轉身去搵我老死。

搵到佢

我:呀嫂叫妳上房搵佢。

老死:得啦,陣間去啦。

我:即刻死上去啦。有嘢要你幫手呀仆街。

老死:又點呀賤人

我:那你上去陪住佢耐啲,我要用用你老婆間新娘房呀

老死:屌你呀,今日都有得食?

我:關你撚事咩,臨落來call我呀,有無袋係身呀?

老死係銀包拎咗個社記比我

老死:半個鐘夠啦?

我:屌你,盡拖啦

之後急煞腳死去新娘房開餐。

入房後環顧四週,無人既?

灰爆。。。。。。。。。。。。。、。。。。。。

剛想轉身走人,係衣架後傳來si si聲。

wow正,原來係怕其他人入來^_^

即刻飛埋去抱住佢,四唇相接,打個車輪先。

一路一路咁輕吻,由咀到頸,由頸慢慢到胸前。手隔住伴娘裙週圍摸。

但因服飾/地方所限,唔可以解除有衣物。

慢慢雙手由大腿摸向上。到咗頂點,手指有節奏地隔住nuder慢慢刺激陰核,不停打圈,輕按。

慢慢感受到under開始濕透。

耳邊傳來tammy輕聲既呻吟。

呀。。。。好舒服呀。。。。

我聽到,好似得到更大即鼓勵。手了開under直接插入tammy既妹妹。

呀~~~~~~好正。入啲呀。。。。。

我即刻更快更深咁用手指抽插呢件淫娃。

水聲不斷由佢下體傳來。聽到我已經硬到爆。

由於時間有限,要速戰速決。

我捉住佢手,慢慢放係我小虎上面。

佢都好識做。慢慢為我適放小朋友出來。

手輕輕咁撫摸已經硬爆既小虎,二話不說一口已經吞晒小虎入口,不停吞吐。

wow,我情不自禁咁輕吟。

可能環境既刺激,今我好high。

我偷偷拎出社記,用囗C開包裝紙。

佢見到,一手搶咗。

我心諗,想點?

下一刻,佢居然用口幫小虎著衫

真係估妳唔到(其實視覺巧果大於一切,個感覺係如果有此經驗既師兄應該會明白)

為小虎著好衫,佢自己轉身雙手按住化妝枱,回頭一句:屌我。

嘩,真係佛都有火呀。

即刻飛埋去,拉底佢under,一插而盡。雙手按住佢腰,不停抽插。屌到佢E E呀呀。

由於時間緊迫,全程只係一個花式玩晒,過程無咩特別。

最後射晒入去袋袋度。

至此,都係未夠半粒鐘。

整理衣服,抱住佢再擁吻一陣。

剛行出來就收到老死電話。

我:搞掂啦。

t:死仔,咁就比妳食咗

我:我似比妳食多啲囉。哈哈

一手啪落佢屁股講:快去整嘢,有咩幫手叫我呀。

t:仲敢叫你?賺死你呀。

呢次就咁完咗。。。。。。。。多謝收看。

哈,仲睇緊既師兄師姐多謝先。其實當日仲有故仔架。就係先前所講,做私機既著數。

想睇?

比啲動力來好喎。。。。。。^_^

支持左先睇

留多個跟尾:smile_35:

等你UPDATE....
睇下點樣將高妹變成老虎乸

我出年都要做姊妹,
而家要努力減:smile_39:

引用:
原帖由 灰色太狼 於 2013-7-8 05:51 PM 發表 查看引用來源
支持左先睇
睇咗要支持

引用:
原帖由 jonlai 於 2013-7-8 05:55 PM 發表 查看引用來源
等你UPDATE....
睇下點樣將高妹變成老虎乸
原來打文真係好辛苦架,好考自己既組織能力

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-7-8 06:20 PM 發表 查看引用來源
我出年都要做姊妹,
而家要努力減:smile_39:

努力努力

題外話,點解係女都話自己肥

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-7-8 06:28 PM 發表 查看引用來源

努力努力

題外話,點解係女都話自己肥

有啲痩到條籘咁都話自己肥,攞命:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆