上一頁下一頁
發新話題

男友迫我真空去同佢D fd 唱k (頭像相啱啱影^ ^)

收藏  |  訂閱
151  94.0k

男友迫我真空去同佢D fd 唱k (頭像相啱啱影^ ^)

第一次出post寫得麻麻:smile_13:
介紹下自己先,我叫angel,朋友叫我bebe,今年21歲!波波ok la有35E,但腰粗D有26,pat pat 35,有一個拍拖一年左右男友,感情好好成日好sweet,但有時佢做D野好怪例如今次..

有一晚bf 個fd Calvin 夜晚十二點打黎話開左房唱k食野飲酒叫我地去,我bf 話好呀!佢叫我唔洗換衫好近,我著住白色大U領t-shirt 加短褲,但真空..諗住咁近又有bf冇所謂啦..

行行下,可能t shirt 質地硬硬地磨住Lin 頭,磨到硬左凸起好難受:smile_o05:我細細聲話我Lin Lin 凸到好明顯呀,不如返屋企啦,bf話應承左人唔好,夜媽媽睇唔到啦,仲用手指搓下兩粒的的..我下面已經濕濕地

去到K樓下,可能平日冇乜人,入lift得我地兩個,佢已經伸手入我t shirt領口大力渣波..我話唔好有閉路電視..佢反而仲推高我件T shirt 搓..我嬲嬲地推開佢

出Lift 入到房,見除左Calvin 仲有2男1女,女嘅已有小小wing wing 地..

攰攰地遲D再地,請問點upload 相同頭像相??成日話我過6000..

引用:
原帖由 sweetangel^^ 於 2013-7-6 01:29 AM 發表 查看引用來源
介紹下自己先,我叫angel,朋友叫我bebe,今年21歲!波波ok la有35E,但腰粗D有26,pat pat 35,有一個拍拖一年左右男友,感情好好成日好sweet,但有時佢做D野好怪例如今次..

有一晚 ...
大大力支持!

引用:
原帖由 sweetangel^^ 於 2013-7-6 01:29 AM 發表 查看引用來源

有一晚 ...
你男友玩到咁大,不過好激
係唔係同佢個FD....HAHA
BTW 支持!!

可能你張相解像度太高,你降低少少吧!

支持~

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-7-6 01:34 AM 發表 查看引用來源
可能你張相解像度太高,你降低少少吧!
iPhone 影點降低解像度?

引用:
原帖由 sweetangel^^ 於 2013-7-6 02:52 AM 發表 查看引用來源iPhone 影點降低解像度?
要上網改細張相架

聽你身材都好吸引咁:smile_40:

如果有小畫家都可以係 當用....調整大小及扭曲到set

可惜我女友唔敢玩:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆