41 12345
上一頁下一頁
發新話題

其實D女仔知唔知自己走光?

收藏  |  訂閱
40  22.5k

話說我公司黎左個新同事,睇樣應該三十歲樓下,個樣就真係好一般,算係有D樣衰個隻,身型有D肥,上圍好大,我諗有36,對腳好粗.每日著既衫都係連身裙,有時我見個件連身裙懷疑係一件長少少既衫,無著絲,打出對肥脾,日日都係.長度係啱啱遮到個屎忽.上面就一定露溝,佢一坐低就會露底走光,我都見唔少,有黑有紅有紫,唔知點解佢唔會搵野遮下.仲要成日烏低身攞野,係前面見晒對波,係後面就連底都走埋出黎,佢都可以唔理.

其實佢知唔知自己走晒光呢?講真,睇我就一定會睇,因為有時我會見到D女同事都會望,但日日如事,就無咩興趣,仲有D反胃.

:smile_22:   我公司有個靚高肥既大波妹!

想溝佢, 但係咁俾人串重口味:smile_22:

肥西都會靚? 會咩?:smile_27:
引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-6-27 09:45 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 mastony 於 2013-6-27 10:04 PM 發表 查看引用來源
肥西都會靚? 會咩?:smile_27:

:smile_38: 樣我覺得靚  我既女神

你講到人地咁又睇A_A

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-6-27 09:45 PM 發表 查看引用來源

唔好理其他人講咩

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-6-27 11:10 PM 發表 查看引用來源
唔好理其他人講咩
:smile_42:  根本無理, 我只重視女神

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-6-27 11:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_42:  根本無理, 我只重視女神
咁就得啦可能個d人想小個對手

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-6-27 11:13 PM 發表 查看引用來源
咁就得啦可能個d人想小個對手
:smile_13:  咁唔知啦, 但識都未識到佢.

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-6-27 11:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:  咁唔知啦, 但識都未識到佢.
加油

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆