女仔上網搵SP會唔會。。。

收藏  |  訂閱
19  6.2k

女仔上網搵SP會唔會。。。

女仔上網搵SP會唔會好唔安全ga其實? 有冇人有遇過啲怪人 又或遇到危險? 如果我唔想去酒店但上人地屋企有冇可能?(不過點知人地會唔會有成班人係到等住輪姦你?) :032:

引用:
原帖由 wakakakakaka 於 2013-3-4 07:20 AM 發表 查看引用來源
女仔上網搵SP會唔會好唔安全ga其實? 有冇人有遇過啲怪人 又或遇到危險? 如果我唔想去酒店但上人地屋企有冇可能?(不過點知人地會唔會有成班人係到等住輪姦你?) :032:
所以要帶眼識人lo
可以食下飯認識下大家先架嘛

無知一問 咁一般係唔係一食完就來ga la?

引用:
原帖由 wakakakakaka 於 2013-3-4 08:33 AM 發表 查看引用來源
未必架,你當識個朋,,吾岩既話可以say no ga.

哈哈 其實我都只係想搵個可以抱抱或傾下計既大哥哥 上床我都好講feel 有時真係好難進入情緒 始終經驗值都仲係有點低

引用:
原帖由 wakakakakaka 於 2013-3-4 08:33 AM 發表 查看引用來源
未必架,你當識個朋,,吾岩既話可以say no ga.

引用:
原帖由 wakakakakaka 於 2013-3-4 08:55 AM 發表 查看引用來源
哈哈 其實我都只係想搵個可以抱抱或傾下計既大哥哥 上床我都好講feel 有時真係好難進入情緒 始終經驗值都仲係有點低
經驗值,隨住時間就有架la.
吾好話女仔,有時男人係床上面都好講feel .
始終。男人係人。吾係野獸丫麻

樓主,你幾歲呢
搵個大哥哥?

回覆 8# abcdefg_zz 的帖子

我22 比較中意有哥哥feel i.e 成熟少少有番啲男人味既。。。:027: 現實生活識唔到好多呢類型既人

某程度上
上網識比去酒吧識安全 d
起碼無咁易醉
不過出到黎光猛 d
望得條仔清楚 d
反而無咁易有 feel 當日即做
除非已經餓左好耐 :131:

前往最後回覆