一起來做運動吧!

收藏  |  訂閱
15  8.4k

一起來做運動吧!

Hihi..好耐無出文吾知大家仲記吾記得我呢?上個月我跟髮型師密密朋友已經玩完左,在呢段真空期我又身痕識下仔仔,唉~面家d仔真係....有d真係食吾落。最近,終於比我遇到個叫做ok的叫J,J不算太靚仔,企黑黑實實,個子這高的,最吸引我的是他的職業(沒錯是職業,不要以為我是因為拜金,經驗所知不同職業的男性的體能可以差好遠)他是做健身教練的,最初我們聊的都是健身和keep fit的問題(這應該每個女的想知道的)就係咁我地就開始晚晚都傾過不停,大概一星期左右,J說講了咁多理論,其實有些動作要出來才教到,於是有一晚我地就約左出來一齊做運動。當晚,我地約左在我家樓下跑步,由於第一次見都吾知佢咩料,我穿了件普通tee加中長運動褲出去,原來佢已經比我做到了開始運動緊,而且因郁動過出了汗,他已把背心亂去,露出了結實的上半身,說真的很吸引(我比較偏愛大隻的男士)而他看著我的時候,那雙眼已告訴我,他已逃不了....(待續,睇下大家仲想吾想知先打啦)

支持下先下集呢:smile_38:

引用:
原帖由 美涼子 於 2013-7-14 12:11 PM 發表 查看引用來源Hihi..好耐無出文吾知大家仲記吾記得我呢?上個月我跟髮型師密密朋友已經玩完左,在呢段真空期我又身痕識下仔仔,唉?面家d仔真係....有d真係食吾落。最近,終於比我遇到個叫做ok的叫J,J不算太靚仔,企黑黑實實,個 ...
long time no see ,有好野食喎:smile_40:

真係好耐無上來了,大家好嗎?
引用:
原帖由 sixdog 於 2013-7-14 12:23 PM 發表 查看引用來源
long time no see ,有好野食喎:smile_40:

引用:
原帖由 美涼子 於 2013-7-14 12:24 PM 發表 查看引用來源真係好耐無上來了,大家好嗎?
等緊你D分享丫…涼子:smile_40:

食左條大腸未先:smile_40:

Ching..咁心急知架~
引用:
原帖由 sixdog 於 2013-7-14 12:27 PM 發表 查看引用來源
食左條大腸未先:smile_40:

引用:
原帖由 美涼子 於 2013-7-14 12:30 PM 發表 查看引用來源Ching..咁心急知架?
哈哈!因為太掛住你…又大又硬啦:smile_40:

快d做運動啦~:smile_o10:

期待ing~~~:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

前往最後回覆