上一頁下一頁
發新話題

辨公室<完>(P.1 #1,#15)(P.2 #30)(P.3 #33)(P.4 #60)(P.5 #68)

收藏  |  訂閱
76  22.9k

辨公室<完>(P.1 #1,#15)(P.2 #30)(P.3 #33)(P.4 #60)(P.5 #68)

因為係第一次出POST 所以可能會有D地方打得唔係咁詳細 請不要見怪! ^^

先介紹一下自己啦 本人係女仔 今年23歲 工作係文員 平時喺公司冇野做嘅時候最中意偷偷上黎香討睇下引人入性嘅文章

故事開始啦!

話說上個星期某日 得返一個男同事(叫佢做阿C啦)同埋我2個人喺office 當時公司唔係好多野做 所以又上黎睇下文章
睇到幾篇文章之後 發現自己好似有D濕濕地 於是自己去廁所諗住DIY下............

(公司入面有個獨立廁所) 當我入到廁所的時間 2話不說立即除左條底底 發現真係已經濕左
咁我就坐喺廁所板上 張開腿 開始慢慢用手指插入去 當然好自然咁叫左一聲 (死啦...唔記得左係喺OFFICE 出面仲有個阿C喺度喎)
但唔理得咁多啦 繼續慢慢插 已經越黎越濕啦 D水不停喺手指流出
但發現仲係唔係咁滿足 於是開始用另一隻手捽下自己粒LIN (死火...好硬)
邊插邊捽 真係忍唔住細細聲淫叫 最後終於高潮了
好快手咁清理一下自己 若無其事咁行返出廁所

坐返低飲啖水 阿C突然問我"你做咩塊面紅卜卜 去廁所搞咩黎呀?"
我心諗"死啦..唔通佢頭先聽到我叫 俾佢發現左?"
我就好尷尬咁是但作左個大話"冇呀 頭先好肚痛 唔係咁舒服嘛"
好彩佢聽完之後冇再追問 我就放下心頭大石

然後我又繼續睇POST 再睇多幾個POST之後 又濕 (本人其實都幾容易濕架^^)
於是又去廁所解決 但係今次..........意外發生了.........

(一陣再打埋下半PART)

第一個支持下! 有咩意外 ???

引用:
原帖由 Shootermoonw 於 2013-7-12 03:13 PM 發表 查看引用來源
第一個支持下! 有咩意外 ???
多謝支持! 等多D reply我就會繼續打埋下半part

睇黎冇咩人支持喎:smile_27:

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 03:43 PM 發表 查看引用來源
睇黎冇咩人支持喎:smile_27:
我支持你,我仲可以幫你止濕添

引用:
原帖由 kerorokei 於 2013-7-12 03:45 PM 發表 查看引用來源

我支持你,我仲可以幫你止濕添
E....你好衰架!!! :smile_04:

支持下先

咁等我又推下 !

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 03:49 PM 發表 查看引用來源

E....你好衰架!!! :smile_04:
有幾衰呀?我想對你做啲更衰既野添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆