上一頁下一頁
發新話題

辨公室<完>(P.1 #1,#15)(P.2 #30)(P.3 #33)(P.4 #60)(P.5 #68)

收藏  |  訂閱
76  22.9k

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2013-7-12 09:11 PM 發表 查看引用來源
幾時打埋佢先
由於呢2日係假期 本人會下星期打埋下半part 多謝各位支持
透露少少:下半part將會係令我慾仙慾死嘅故事

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2013-7-13 01:04 AM 發表 查看引用來源
其實做左又要尷尬咁不如唔好做= =
當時我只係好需要  所以唔理3721 做咗先算

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-13 01:40 PM 發表 查看引用來源

由於呢2日係假期 本人會下星期打埋下半part 多謝各位支持

七上八落,九淺一深!?

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 03:09 PM 發表 查看引用來源
因為係第一次出POST 所以可能會有D地方打得唔係咁詳細 請不要見怪! ^^

先介紹一下自己啦 本人係女仔 今年23歲 工作係文員 平時喺公司冇野做嘅時候最中意偷偷上黎香討睇下引人入性嘅文章

故事 ...
有無試過拎埋震蛋返公司玩

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-13 01:40 PM 發表 查看引用來源

好心急啊

心急!

支持! 快出下PART

引用:
原帖由 samwong0011 於 2013-7-13 02:20 PM 發表 查看引用來源

E…你衰啦 俾你知道咗
曾經試過 不過係喺舊公司發生
如果有機會 我會開個post同大家share ^^

引用:
原帖由 samwong0011 於 2013-7-13 02:20 PM 發表 查看引用來源

E…你衰啦 俾你知道咗
曾經試過 不過係喺舊公司發生
如果有機會 我會開個post同大家share ^^

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 05:23 PM 發表 查看引用來源

我就起返身 拉開佢褲鏈 玥幫佢除左條褲同boxer
之後開始慢慢用手搓佢dd 佢已經合埋眼咁嗯嗯叫
然後到咁上下 我就踎低用條脷lam佢個dd頭
佢就大聲咁"啊"左一聲
我抬頭問佢"舒唔舒服呀?"
佢話"好x ...
今晚瞓唔著 再打多少少同大家分享先

之後佢將我反轉(即係我背住佢企)
我當然feel到佢係想狗仔式啦
於是我都好配合佢 雙手㩒住洗手盆做支撐位 然後pat pat抬高 等待佢進入
佢就話:衰妹 咁知我心
然後佢就用佢dd磨擦我後面 我當時好high 仲話:快d入黎啦 我等唔到啦
之後佢就慢慢插入 我啊左聲 佢就越黎越high 開始抽插 而我只係識瘋狂淫叫
我對波波不斷壓住洗手盆 其實都有d痛 於是我索性用一隻手搓自己波 一隻手繼續支撐
佢見我叫得咁瘋狂 而且又自摸 於是佢更加想滿足我 就用一隻手伸去我妹妹度 一邊撩我前面 一邊後面抽插
面對雙重衝擊嘅我 只是不斷呻吟 “嗯…嗯哼……啊……好舒服呀……插快d呀……嗯哼…”
佢聽到後 就快馬加鞭 我feel到自己就快高潮
於是我大叫停 佢停咗問我:咩x事?
我話:不如我哋出外面坐枱櫈上做呀…………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆