上一頁下一頁
發新話題

辨公室<完>(P.1 #1,#15)(P.2 #30)(P.3 #33)(P.4 #60)(P.5 #68)

收藏  |  訂閱
76  22.9k

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 05:08 PM 發表 查看引用來源

好啦~我繼續打埋先~~

當佢衝入黎果一下 我feel到自己塊面紅哂
大家互望左幾秒之後 佢話"sorry~我好急 唔知你喺廁所 所以就..."
其實我都覺得自己失策 因為我太心急想diy 所以唔記得左lock門:smile_27:
...
做你同事真好,你打呢part係咪濕住邌打架?

有冇一路打一路濕住咁夾下夾下對腳先:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 05:08 PM 發表 查看引用來源

好啦~我繼續打埋先~~

當佢衝入黎果一下 我feel到自己塊面紅哂
大家互望左幾秒之後 佢話"sorry~我好急 唔知你喺廁所 所以就..."
其實我都覺得自己失策 因為我太心急想diy 所以唔記得左lock門:smile_27:
...
我就起返身 拉開佢褲鏈 玥幫佢除左條褲同boxer
之後開始慢慢用手搓佢dd 佢已經合埋眼咁嗯嗯叫
然後到咁上下 我就踎低用條脷lam佢個dd頭
佢就大聲咁"啊"左一聲
我抬頭問佢"舒唔舒服呀?"
佢話"好x正 可唔可以繼續?"
我就開始繼續幫佢含 佢越叫越快 我心裡暗地歡喜
手口一齊幫佢dd按摩 有時會lam佢蛋蛋 佢好enjoy咁嘅樣
一段時間後 佢話"我就快想射啦 你含快少少呀"
我立即停左 我學返佢咁衰咁話"不如我地一齊舒服仲好啦"

我都好想同你舒服下

支持

寫得好好,很吸引~~~

多謝分享 ^.^

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 05:23 PM 發表 查看引用來源

我就起返身 拉開佢褲鏈 玥幫佢除左條褲同boxer
之後開始慢慢用手搓佢dd 佢已經合埋眼咁嗯嗯叫
然後到咁上下 我就踎低用條脷lam佢個dd頭
佢就大聲咁"啊"左一聲
我抬頭問佢"舒唔舒服呀?"
佢話"好x ...
你兩個都好幸福 ... 點解我公司冇你呢種同事 !
睇到依家我都硬哂 ...

仲有下文?:smile_47:

故事唔錯

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2013-7-12 05:42 PM 發表 查看引用來源
仲有下文?:smile_47:
有呀 多謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆