上一頁下一頁
發新話題

辨公室<完>(P.1 #1,#15)(P.2 #30)(P.3 #33)(P.4 #60)(P.5 #68)

收藏  |  訂閱
76  22.9k

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:11 PM 發表 查看引用來源

等我幻想下先 你而家應該好漲 好想俾人啜下:smile_44:
唔好話你起飛 我都有d濕濕地:smile_13:
等我幻想下先 你而家應該好濕 好想俾人執劑你

寫得幾好睇,真人真事?

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:06 PM 發表 查看引用來源
好啦~咁我繼續透露少少啦:smile_13:

話說我入到廁所 又係指定動作先除底底 (因為我怕再流淫水 整濕條底底會唔係咁好)
因為上一次發現有個bra阻住我摸lin lin 所以我決定今次除埋個bra
當我解開bra扣嘅時 ...
岩哂 !!! 唔好講笑, 佢一入黎即刻比佢執劑先 !

引用:
原帖由 ssawin 於 2013-7-12 04:15 PM 發表 查看引用來源
寫得幾好睇,真人真事?
絕對係真人真事 係本人嘅故事:smile_44:

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:01 PM 發表 查看引用來源

搞到我慾仙慾死! 真係好懷念:smile_13:
冇轉公司既話可以叫返佢入去再搞過架:smile_34:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2013-7-12 04:28 PM 發表 查看引用來源
冇轉公司既話可以叫返佢入去再搞過架:smile_34:
多數冇咩機會啦:smile_42: 因為果次之後 我地而家喺公司見到面都幾尷尬
不過好彩佢未來呢2個月會返早更
希望2個月後 時間可以沖淡一切啦:smile_13:

大力推下同支持下:smile_47:

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:31 PM 發表 查看引用來源

多數冇咩機會啦:smile_42: 因為果次之後 我地而家喺公司見到面都幾尷尬
不過好彩佢未來呢2個月會返早更
希望2個月後 時間可以沖淡一切啦:smile_13:
友誼波既嘢有咩好尷尬,大家都各取所需姐

唔好講笑睇到硬硬地

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:06 PM 發表 查看引用來源
好啦~咁我繼續透露少少啦:smile_13:

話說我入到廁所 又係指定動作先除底底 (因為我怕再流淫水 整濕條底底會唔係咁好)
因為上一次發現有個bra阻住我摸lin lin 所以我決定今次除埋個bra
當我解開bra扣嘅時 ...
好啦~我繼續打埋先~~

當佢衝入黎果一下 我feel到自己塊面紅哂
大家互望左幾秒之後 佢話"sorry~我好急 唔知你喺廁所 所以就..."
其實我都覺得自己失策 因為我太心急想diy 所以唔記得左lock門:smile_27:

之後我扮哂冇野咁話"唔緊要...我.........."
突然佢攬住我 仲錫我個咀 我當時打左個突 腦袋一片空白 完全唔識俾反應
佢開始伸條脷過黎 我就攬實佢 一場法式kiss就咁開始
其實就咁打茄輪已經令到我好high
佢錫錫下就伸手摸我波波 我好自然咁嗯左一聲
之後佢見我唔反抗 就慢慢咁掃我粒lin
真係好舒服 我忍唔住係咁嗯嗯嗯叫
然後佢突然唔錫我 望住我話"其實我頭先feel到你唔係肚痛去廁所 而係入左黎自慰 因為我聽到你淫叫"
我呆左心諗"唔係卦 咁大獲 真係死得人多"
之後佢話"估唔到你原來咁需要 你早講啦 我可以滿足到你 不如就而家開始啦"

佢叫我坐喺廁板上 張開腿 之後佢先用手指撩我 我已經震左一震
但果時真係好渴望有人插我 所以我已經唔理3721 一於舒服完先講
佢笑住咁話"你都出左好多淫水喎 我成隻手指已經濕哂"
我當時唔知發咩神經 居然同佢講"我真係好想要"
佢突然踎低 用條脷lam我妹妹
omg...我已經唔知點去形容果種feel 只係覺得勁舒服
我不斷呻吟 而且雙手不自覺係咁搓自己波波
佢見到我咁enjoy 都更加興奮 越黎越落力幫我口交
過左一陣 我呼吸好快 我話"唔得啦 我....好似就快......嗯嗯..嗯..."
佢聽到呢句即刻停口 之後望住我淫笑
"我都未舒服過 你就咁快高潮? 不如你都幫下我啦"

<下回繼續>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆