上一頁下一頁
發新話題

辨公室<完>(P.1 #1,#15)(P.2 #30)(P.3 #33)(P.4 #60)(P.5 #68)

收藏  |  訂閱
76  22.9k

黎黎黎,話過我知你跟住又點俾人攪^_^

引用:
原帖由 kerorokei 於 2013-7-12 03:57 PM 發表 查看引用來源

有幾衰呀?我想對你做啲更衰既野添
你唔好俾我有機會幻想 我怕一陣又要去廁所diy...:smile_46:

引用:
原帖由 taibanban 於 2013-7-12 03:58 PM 發表 查看引用來源
黎黎黎,話過我知你跟住又點俾人攪^_^
搞到我慾仙慾死! 真係好懷念:smile_13:

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:00 PM 發表 查看引用來源

你唔好俾我有機會幻想 我怕一陣又要去廁所diy...:smile_46:
diy夠架啦?

好啦~咁我繼續透露少少啦:smile_13:

話說我入到廁所 又係指定動作先除底底 (因為我怕再流淫水 整濕條底底會唔係咁好)
因為上一次發現有個bra阻住我摸lin lin 所以我決定今次除埋個bra
當我解開bra扣嘅時候 阿C突然衝左入黎..............:smile_27:

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:01 PM 發表 查看引用來源

搞到我慾仙慾死! 真係好懷念:smile_13:
黎......比個機會我搞到你慾仙慾死吖!

引用:
原帖由 kerorokei 於 2013-7-12 04:03 PM 發表 查看引用來源

diy夠架啦?
咁我當時喺office 唔係diy仲可以做d咩?:smile_27:
咁人地當時真係好想要 只能diy咋:smile_13:

引用:
原帖由 tl_8889 於 2013-7-12 04:07 PM 發表 查看引用來源

咁我當時喺office 唔係diy仲可以做d咩?:smile_27:
咁人地當時真係好想要 只能diy咋:smile_13:
頂......睇到人扯扯地添

引用:
原帖由 kerorokei 於 2013-7-12 04:09 PM 發表 查看引用來源

頂......睇到人扯扯地添
等我幻想下先 你而家應該好漲 好想俾人啜下:smile_44:
唔好話你起飛 我都有d濕濕地:smile_13:

辦公室性愛係最正的~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆