N 年前澳門之旅

收藏  |  訂閱
34  13.7k

N 年前澳門之旅

忽然想起N 年前同ex 去澳門玩的回憶。
果時我仲讀緊書,ex 大我好多,我鍾意d 大我好多的男人。ex 話要去澳門睇project 順便同我去浪漫下,好乖問準媽咪先同佢去架。
因為ex 係去做野一早就出發左,我就放左學先去。自己去到澳門碼頭再坐酒店車去酒店。到酒店都差唔多六點。
Ex 已係lobby 等我,仲好sweet 問我攰唔攰,去玩先定上房放低d 野先?我話放低d 野先。佢就幫我拎行李拖住我上房。
間房唔算好靚,但有海景,我坐係窗邊的sofa 睇下景休息下。ex 走埋黎攬住我kiss 我,手就掃背。我話今晚先啦!未沖涼呀!
Ex:  唔緊要啦!(隻手不停搓我胸)

Ex 一邊搓,又咀我。我個bra 扣已比佢解開。推高我件衫又啜我linlin, 我好鍾意比人啜linlin, 即刻噠著左我。

果時經驗唔多,只會好被動比佢除衫,唔會做主動。好快大家都光脫脫,ex 壓係我上便問: 係呢度(sofa) 定上床?
我: 呢度啦!望住個天啦!( 無拉窗簾,但外邊望唔到入黎)
之後kiss 左好耐,佢見我都ready 就帶套想入。

第一個支持

Ex 先插手指入去妹妹探下路,我唔太喜歡用手指,就叫佢插佢小弟弟入黎,
一插就插左半個鍾。男上,女上,狗仔咩都玩晒,天光插到天黑。望住窗外比ex 係後面插真係好正。
攪完一次之後我地就去食dinner.
Ex 話今晚有甜品食。

rain妹~~~我入黎啦~~:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 影帝兄 於 2013-7-14 11:39 AM 發表 查看引用來源
第一個支持

Thx

引用:
原帖由 yin5201314 於 2013-7-14 11:53 AM 發表 查看引用來源
rain妹~~~我入黎啦~~:smile_34: :smile_34: :smile_34:
多謝捧場

支持妳:smile_14:

支持下先

我之前都好鍾意同BF過澳门,但E+好貴,少去了

前往最後回覆