上一頁下一頁
發新話題

一次極大膽O既約會,與廣東網友見面,我作客~~衝埋紅燈

收藏  |  訂閱
82  17.8k

一次極大膽O既約會,與廣東網友見面,我作客~~衝埋紅燈

HEY~~咸濕yin又離分享性事啦~~~
希望識多d唔同o既咸濕人~~
男又好女又好,當然最好係女啦~~ha
pm我留下你的微信id丫~~~
最近都識左幾個性版女會員~~
大家都交流左d私密照欣賞下o既~haha
其中一個都幾活躍o既女會員原來隻鮑超靚
你知我會係講緊你的~haha:smile_30:
不過可惜冇地方又唔想去爆房~~
搞到方太教煮送,有得睇冇得食:smile_39:
所以暫時分享番以前的性史先~~~

都係大約5,6年前~~當時有個好多人玩o既CHATROOM
依加都仲未汁粒o既,80後應該都知ga la~~
就係hk二love~~~當時我都間中上去chat下~~
性伴都係果到識到幾個~~~
其中呢個都幾特別下o既~~~~
因為佢住係中國o既廣東~~~
廣東人係講廣東話o既原因~~~
所以我同佢溝通完全無問題~~~
果時都比佢頭像吸引住~~~
因為個樣好可愛~~係我柸茶
敢好快就拎到msn去chat啦~~
開頭似d野都好正常o既~~~
我記得大約傾左2星期到啦~~
佢突然講左句野從此打破左我同佢o既距離~~~
我好記得果句就係"不如我地傾下sex丫"
我正係記得依加一句姐~~之後傾d咩都已經唔記得啦~~
總之最後傾傾下就係約左係大陸見面,會過晚夜o既~~
敢其實都好大膽,我唔係話奇視大陸d咩~~~
始終大家都知道大陸真係好多騙子~~
我點知會唔會係一個局~~~
我最尾都係比我條j說服左...
好大膽硬上去搵佢~~~~
敢約好果日之前果一日,發生左d突發事情~~
就係佢突然同我講...佢m到~~~
我心諗...你唔係依加先離淆底.....
等左聽日好耐ga woo
但最後佢都話唔緊要啦~~
照見面啦~~~敢就約定左係羅湖過關後某地點等啦~~
一見面~~果然冇令我失望~~~同相一樣~~好可愛唷
敢果時已經係夜晚ga la~~~
我地搭車去左東門行陣~~
之後去左食野~~~~
全程好正經~~冇拖住亦都係傾正常話題~~
其實我都一早諗好去東門酒店過晚ga la~~
其實期間我都有好提防佢~~
但佢真係完全冇異樣~~~
又冇指定酒店果d~~~
我都開始放底小小介心~~~
敢食完就直接去東門酒店開房啦~~
一上到去就先開電視坐係張床到傾下計
佢又比佢電話d相我睇下搞左十幾分鐘到~~
佢就話好攰呀~~就灘左係到~~
敢我當然跟住佢灘係到啦~~~
之前對望一個眼神~~~
呢刻先開始親密o既第1步~~~
打下車輪先~~基本上我習慣一鍚就渣波ga la~~
之前都冇唯意~~一渣~~wa~~~
大波波離架woo原來 ~~~
由呢下開始我已經放底曬所有o既介心啦~~
因為我知道~~~佢真心想同我做愛ga~~
敢車左一陣我就話不如一齊去沖個涼先~~
但佢話唔方便....因為m到....
我先醒番起~~係woo~~點算呢~~~
佢會唔會唔比我搞ga~~~
敢之後都係分開沖~~~
敢係我沖先~~沖完到佢沖~~~
大家沖完都係包住條大毛巾姐~~~
佢一沖完出離我已經急不及待啦~~~
其實過程都唔係太記得啦~~~
我正係記得搕左塊大毛巾鋪係床~~~
再佢要關到好暗d燈先搞~~
可能係唔想見到d血~~
之後就搞啦~~果晚o既第1獲點搞就真係唔記得啦~~~
正係知我真人第1次衝紅燈~ha
搞完就好快刷牙訓~~~
敢到訓教啦~~果既係裸睡O既~~
訓左唔知幾耐啦,因為我真係訓著左~~~
訓訓下,突然下面好似有D野敢既~
好舒服~~~原來條咸濕妹靜靜地捐左個頭係我下面對住我
慢慢含醒我~~~呢招真係人生最高享受
比佢啜啜下又成條硬番曬~~~
因為我訓係到對住塊鏡,鏡前有張桌~~~
敢我就話不如去果邊到搞多獲啦~~~
之後我地就對住塊鏡~~
用企起身O既狗仔~~
一路插,一路望住佢咁可愛O既樣
對波仲要咁大係到FING FING下~~
好快又比佢搞掂~~~之後沖身就真係訓啦~~
可能大家都搞到好累~~一訓就訓到MORNING CALL
一聽完個電話起身望一望~~~
wa~~~pk啦~~張床果個位好大灘血跡~~
之後我同佢諗緊點算啦~~~
佢話洗一洗再反轉應該得掛~~~
之後我就諗住拎去洗啦~~~
佢就話咪住~!今次之後都唔知幾耐先再見到啦~~
之後又申個頭埋去幫我含~~
因為比較趕時間,所以都好快草草了事~~
1盒3個套~~~1晚比佢ko曬`~~haha
敢之後洗好d野整番好就落去大堂等佢check房啦
又順利過關woo~~~呵呵~~~
之後就同佢食d野睇左場戲行陣就走啦~~~
果然果次之後月離月小搵~~
就冇再約過佢啦...始終太遠啦~~~

後記///1個月前微信搵到佢.....
可惜佢唔肯再比我啦...
佢話就快結婚啦都....
敢我唯有祝佢永遠幸福啦

推!
甘好,交換相睇xd

引用:
原帖由 groomsman 於 2013-7-13 04:19 PM 發表 查看引用來源
推!
甘好,交換相睇xd

no~~~我係唔會放我d女網友o既相比人
尊重下d女士~~~~
之前係到識果個性伴~~
我同佢自拍埋片同相tim ~~haha

推!
甘好,交換相睇xd

我無叫你po ==
我話甘好,交換姐
引用:
原帖由 yin532 於 2013-7-13 04:23 PM 發表 查看引用來源

no~~~我係唔會放我d女網友o既相比人
尊重下d女士~~~~
之前係到識果個性伴~~
我同佢自拍埋片同相tim ~~haha

引用:
原帖由 groomsman 於 2013-7-13 04:32 PM 發表 查看引用來源
我無叫你po ==
我話甘好,交換姐

我以為你話我同你交換大家女網友d相tim~~
ha~~~ sorry:smile_35:

吾緊要!支持新鋪
引用:
原帖由 yin532 於 2013-7-13 04:33 PM 發表 查看引用來源

我以為你話我同你交換大家女網友d相tim~~
ha~~~ sorry:smile_35:

引用:
原帖由 groomsman 於 2013-7-13 04:36 PM 發表 查看引用來源
吾緊要!支持新鋪

其實我之前仲有兩篇ga~~
應該係因為暗示微信id~~
一野無警告下比版主剷曬
仲要禁言14天~~~
每篇起碼打左一粒鐘~~
我肯定罪不致死~~
不過人地隻手庶天,冇計
delete左果篇就係我上兩星期係到識果個o既報告分享

香港男上門按摩師andychan聯絡電話63509492專業上門按摩

香港男上門按摩師andychan聯絡電話63509492專業上門按摩, 保健, 推油, 技術及多年經驗心得.全日服務. 香港聯絡電話 (852)-63509492誠意為各界女性,夫婦服務, 全身穴位按摩推拿治療, 保證妳或你全身每一個穴位都得到最舒服享受感覺, 舒筋活胳,舒緩疲勞. 按摩及推油好處: 保健, 瘦身, 修腰, 修腹, 瘦腿, 豐胸, 美顏, 減壓, 失眠, 血液循環功效。按摩及推脂, 穴位淋巴引流, 排毒及去水腫, 做到修身 keep fit 一舉兩得.HK120/60分鐘 ,正宗按摩, 推脂, 推拿, 推油。 2小時服務起(一次明顯見效) 正宗按摩手法, 如有其他要求及其它服務均可!!!保證令妳消除疲勞,良好健康醫療服務。高級享受, 優質服務, 保證滿意, 價錢公道。本人絕不取巧,質素保證,服務態度認真。敬請自備酒店或公寓或上門服務, 請放心, 絕對保密滿意。QQ710112425有興趣或識懂享受女仕,夫婦想找專業男按摩,請致電給ANDY CHAN 24小時歡迎電話查詢或預約:  ( 852)- 63509492ANDY或微訊wxid_5530525305421
MASSEUR,HONG KONG PEOPLE,PROVIDES OIL MASSAGE  WOMAN AND COUPLE MASSAGE SERVICES, IF NEED SPECIALLY TELL ME PLACE TO BE PROVIDED BY ONESELF AS ( HOTEL OR HOUSE ) $120/HOURS(2hrs up).TEL: 852-63509492( MARKING APPOINTMENT & ENQUIRY )

引用:
原帖由 yin532 於 2013-7-13 03:44 PM 發表 查看引用來源
HEY~~咸濕yin又離分享性事啦~~~
希望識多d唔同o既咸濕人~~
男又好女又好,當然最好係女啦~~ha
pm我留下你的微信id丫~~~
最近都識左幾個性版女會員~~
大家都交流左d私密照欣賞下o既~haha
其中一個都幾活躍o既女會員原來隻鮑超靚
你知我會係講緊你的~haha
不過可惜冇地方又唔想去爆房~~
搞到方太教煮送,有得睇冇得食
所以暫時分享番以前的性史先~~~

都係大約5,6年前~~當時有個好多人玩o既CHATROOM
依加都仲未汁粒o既,80後應該都知ga la~~
就係hk二love~~~當時我都間中上去chat下~~
性伴都係果到識到幾個~~~
其中呢個都幾特別下o既~~~~
因為佢住係中國o既廣東~~~
廣東人係講廣東話o既原因~~~
所以我同佢溝通完全無問題~~~
果時都比佢頭像吸引住~~~
因為個樣好可愛~~係我柸茶
敢好快就拎到msn去chat啦~~
開頭似d野都好正常o既~~~
我記得大約傾左2星期到啦~~
佢突然講左句野從此打破左我同佢o既距離~~~
我好記得果句就係"不如我地傾下sex丫"
我正係記得依加一句姐~~之後傾d咩都已經唔記得啦~~
總之最後傾傾下就係約左係大陸見面,會過晚夜o既~~
敢其實都好大膽,我唔係話奇視大陸d咩~~~
始終大家都知道大陸真係好多騙子~~
我點知會唔會係一個局~~~
我最尾都係比我條j說服左...
好大膽硬上去搵佢~~~~
敢約好果日之前果一日,發生左d突發事情~~
就係佢突然同我講...佢m到~~~
我心諗...你唔係依加先離淆底.....
等左聽日好耐ga woo
但最後佢都話唔緊要啦~~
照見面啦~~~敢就約定左係羅湖過關後某地點等啦~~
一見面~~果然冇令我失望~~~同相一樣~~好可愛唷
敢果時已經係夜晚ga la~~~
我地搭車去左東門行陣~~
之後去左食野~~~~
全程好正經~~冇拖住亦都係傾正常話題~~
其實我都一早諗好去東門酒店過晚ga la~~
其實期間我都有好提防佢~~
但佢真係完全冇異樣~~~
又冇指定酒店果d~~~
我都開始放底小小介心~~~
敢食完就直接去東門酒店開房啦~~
一上到去就先開電視坐係張床到傾下計
佢又比佢電話d相我睇下搞左十幾分鐘到~~
佢就話好攰呀~~就灘左係到~~
敢我當然跟住佢灘係到啦~~~
之前對望一個眼神~~~
呢刻先開始親密o既第1步~~~
打下車輪先~~基本上我習慣一鍚就渣波ga la~~
之前都冇唯意~~一渣~~wa~~~
大波波離架woo原來 ~~~
由呢下開始我已經放底曬所有o既介心啦~~
因為我知道~~~佢真心想同我做愛ga~~
敢車左一陣我就話不如一齊去沖個涼先~~
但佢話唔方便....因為m到....
我先醒番起~~係woo~~點算呢~~~
佢會唔會唔比我搞ga~~~
敢之後都係分開沖~~~
敢係我沖先~~沖完到佢沖~~~
大家沖完都係包住條大毛巾姐~~~
佢一沖完出離我已經急不及待啦~~~
其實過程都唔係太記得啦~~~
我正係記得搕左塊大毛巾鋪係床~~~
再佢要關到好暗d燈先搞~~
可能係唔想見到d血~~
之後就搞啦~~果晚o既第1獲點搞就真係唔記得啦~~~
正係知我真人第1次衝紅燈~ha
搞完就好快刷牙訓~~~
敢到訓教啦~~果既係裸睡O既~~
訓左唔知幾耐啦,因為我真係訓著左~~~
訓訓下,突然下面好似有D野敢既~
好舒服~~~原來條咸濕妹靜靜地捐左個頭係我下面對住我
慢慢含醒我~~~呢招真係人生最高享受
比佢啜啜下又成條硬番曬~~~
因為我訓係到對住塊鏡,鏡前有張桌~~~
敢我就話不如去果邊到搞多獲啦~~~
之後我地就對住塊鏡~~
用企起身O既狗仔~~
一路插,一路望住佢咁可愛O既樣
對波仲要咁大係到FING FING下~~
好快又比佢搞掂~~~之後沖身就真係訓啦~~
可能大家都搞到好累~~一訓就訓到MORNING CALL
一聽完個電話起身望一望~~~
wa~~~pk啦~~張床果個位好大灘血跡~~
之後我同佢諗緊點算啦~~~
佢話洗一洗再反轉應該得掛~~~
之後我就諗住拎去洗啦~~~
佢就話咪住~!今次之後都唔知幾耐先再見到啦~~
之後又申個頭埋去幫我含~~
因為比較趕時間,所以都好快草草了事~~
1盒3個套~~~1晚比佢ko曬`~~haha
敢之後洗好d野整番好就落去大堂等佢check房啦
又順利過關woo~~~呵呵~~~
之後就同佢食d野睇左場戲行陣就走啦~~~
果然果次之後月離月小搵~~
就冇再約過佢啦...始終太遠啦~~~

後記///1個月前微信搵到佢.....
可惜佢唔肯再比我啦...
佢話就快結婚啦都....
敢我唯有祝佢永遠幸福啦
衝紅燈? hury and check for aids. :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆