上一頁下一頁
發新話題

第一次識到 sp。。(updated p.4)

收藏  |  訂閱
64  26.0k

第一次識到 sp。。(updated p.4)

幾個月前 post 過, 已經被 delete,  大約話 gf 咁多年黎只幫我含過一次, 所以我好恨再次被含, 但 gf 點都唔肯, 我個人又對召妓反感, 所以徒嘆奈何。
.
講番而家, 我自己發夢都估唔到, 近月識左個 sp,  年齡同我差唔多, 32 左右吧, exactly 幾多佢唔肯講, 身形方面有 d 肉地, 但絕對唔肥, 身高 160cm 左右,上圍就 33B.
.
其實我當初只諗住識個朋友, 但傾傾下佢又不時 flirt 我,咁我就開始放膽啦,講下 d 咸濕野。
.
之後有一日話幫佢整 pc 就上左佢屋企, 佢著件圓領 t,  下身著條牛仔短褲咁, 佢一烏低身開 pc,  我就梗係目及野啦, 頂, 竟然無帶 bra,  小弟即係扯到行, 整完 pc,  佢話報答我, 就一野車埋黎, 我禮貌上都要還下拖嘅, 跟住佢竟然推我落床, 伸手摸我 j,  仲話 : 估唔到你咁大支喎。 :smile_45:
咁我都唔客氣, 左手揸佢 33b,  右手就除佢條短褲, 點知真係無著 under,  再了佢妹妹, 兩下就濕哂, 又係我耳邊呻吟, 我點頂得住。。。。待續

咁放……

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2013-7-7 10:05 PM 發表 查看引用來源
咁放……

你話條女 ? 小弟都比佢嚇親...佢擺明係 player 啦....

引用:
原帖由 koex 於 2013-7-7 10:09 PM 發表 查看引用來源

你話條女 ? 小弟都比佢嚇親...佢擺明係 player 啦....
Ching好艷遇
慾女難求

回覆3 #的帖子

食到個玩家,正

共喜目的己達

點識㗎?

快快手打埋下半。。。。
咁我就叫佢用口啦, 佢仲玩野, 話 : 吹就吹啦, 咩用口啫。:smile_45: 跟住就彎身除我褲, 一口含落去, 果下真係好 high,  隔左咁多年, 終於可以再嘗被含滋味, 但過左分零鐘, 我竟然覺得開始無乜感覺, 唔通佢口技麻麻 ?  但我右手繼續用手指插佢下面, 真係濕到呢, 跟住佢問我有無帶套, 我話無, 佢話唔理咁多, 照插左先, 一反身就騎上黎, 女上男下咁開始 un , un 左一陣,佢又自己揸自己波, 又不停係我耳邊呻吟, 好鬼淫, 跟住佢就話到左, 咁我就轉男上女下咁插, 邊插邊用手指摸佢粒核, 佢就話好鬼 high,  咁又到左一次 :smile_45:, 但我仲未有想射嘅感覺, 跟住再轉 doggy,  條女竟然自己扶住床頭郁, 叫我唔駛郁, 齋享受。
老實講,同佢男上女下 or 女上男下,感受覺都比唔上同我 gf 做。 我同 gf 次次都有 doggy,  但唔知點解, 今次 doggy 真係特別有 feel,  所以插左幾分鐘, 終於外射左, 佢仲即時攞 tissue 幫我清潔,我突然 av 上腦: 點解唔用口幫我清潔:smile_45:......第一次同 sp 做, 就此落幕。

引用:
原帖由 黑馬仔仔 於 2013-7-7 10:26 PM 發表 查看引用來源點識㗎?
都係 wx cxxt 啦

haha~~~都係可遇不可求~~~
我都好想遇多d:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆