上一頁下一頁
發新話題

第一次識到 sp。。(updated p.4)

收藏  |  訂閱
64  26.0k

我暫時的一次都係個女仔講咸嘢先,才有下文,其他都係出下街咁
引用:
原帖由 koex 於 2013-7-8 12:22 PM 發表 查看引用來源
我見佢講咸野先, 我先放膽講下,但我初時只係諗住網上講乜都得啦, 無諗過會見面, 仲攪埋架。。。Even 佢叫我上佢屋企整 pc,  我都以為真係整 pc :smile_42:

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/android ...

引用:
原帖由 黑馬仔仔 於 2013-7-9 03:33 PM 發表 查看引用來源我暫時的一次都係個女仔講咸嘢先,才有下文,其他都係出下街咁
ching 都講多 d 分享下啦

支持~~~~~

師兄chxt到好野真好:smile_47:,我都未試過喺chxt到食過野:')樣不好真慘

羨慕師兄食到好野, 要好好享受!
其實我都好希望可以識到個 SP, 皆因同 GF 性生活乏味, 可惜 chxt 左咁耐都未識到...唉

大大力支持樓主!

deleted

引用:
原帖由 kerorokei 於 2013-7-13 09:19 AM 發表 查看引用來源師兄chxt到好野真好:smile_47:,我都未試過喺chxt到食過野:')樣不好真慘
你以為我好靚仔咩:smile_39:
我都估唔到有得食

有sp梗係開心

雖然人氣麻麻, 但我都想 update 一下。
今日又約左上佢屋企大戰, 一上到去, 見到佢著住 over size 嘅 tee,  下身就睇唔到, 可能佢見到我望佢, 佢就話 : 唔駛望, 無著 under,  方便 d 嘛。
.
我就直入房訓係大床度, 佢就入黎攬住我車。我同佢講 : 我比較怪, 我想你著番 under 先, 我鍾意自己除, 咁佢就好聽話著番條黑色 lace 底褲, 我先繼續, 伸手入去揸佢 33b,  再慢慢用手指夾佢 lin,  佢舒服到叫左出黎, 就係咁錫我耳仔 (敏感位),  我就更加落力, 索性掀起佢件 tee,  扯開佢個黑色 bra,  係咁奶 & 啜, 佢不停咁呀呀聲, 搞到我硬哂,我就伸手摸佢頭髮, 佢都好醒, 知我想佢吹, 佢就爬去我下身, 除左我條褲 & 底褲, 幫我吹。
.
今次比佢含, 興奮度出奇地比之前幾次高,因為佢含得好深, 又用條脷左右咁撥我個頭仔, 咁我就話  : 呀, 好舒服, 跟住佢邊吹邊把姿勢變成 69,  之前無乜留佢妹妹, 而家超近距離一睇, 原來都幾黑, 咁我都知佢想點, 我之前未試過架, 但既然佢都幫我吹,我都想佢 high,  咁就一野奶落去, 發覺咸咸地咁, 加埋佢 d 水, 攪到我都幾呢 hea,  佢就震一震咁, 應該都有 feel 掛, 新手莫怪。 :smile_35:
.
69 左一陣, 佢就幫小弟著衫, 今次我要主動, 所以玩男上女下先, 佢不停話好 high,  我聽到又落力 d,  之後轉左打側身咁插, 又係好舒服, 跟住佢話想 doggy 埋齋, 我就順佢意。 同佢玩 doggy,  真好 high,  個 pat 好好肉, 撞落去果下, 見住佢個 pat 團肉 fing fing 下, 真係好正,  跟住就出貨完場。
.
事後佢又係幫我除套, 用 tissue 幫我稍為清潔。跟住佢問我係咪第一次奶西, 我話係吖, 佢就話難怪咁生硬:')仲叫我下次再努力 d.
跟住一齊沖涼。。。今日第一 q,  就咁搞掂。
.
ps.  原來打字都幾累。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆