難忘情慾後樓梯 ...

收藏  |  訂閱
30  17.3k

引用:
原帖由 a.smith14 於 2013-7-13 01:49 PM 發表 查看引用來源
我上次都試過
正係好正
貼住隻門,除低條褲俾佢含,跟住除佢褲奶西
佢濕到暈,後入,最尾顏射
high!
係 ... 果 D 環境後樓梯最方便 ...

引用:
原帖由 影帝兄 於 2013-7-13 02:32 PM 發表 查看引用來源
口爆完再車?勁!

佢吞哂我又唔太介意, 可能我真係太鍾意車 !

推返上黎先 ...

多謝支持 !

口爆再車.....老友.你係得既!!!!

引用:
原帖由 風流奇俠 於 2013-7-15 04:31 PM 發表 查看引用來源
口爆再車.....老友.你係得既!!!!
當時真係一pat爛泥咁, 咩都唔理啦... Haha

引用:
原帖由 Shootermoonw 於 2013-7-16 01:26 AM 發表 查看引用來源

當時真係一pat爛泥咁, 咩都唔理啦... Haha
見到你個樣個個都想食你啦

引用:
原帖由 kit6098 於 2013-7-16 08:40 PM 發表 查看引用來源
見到你個樣個個都想食你啦
得一個咋... 我都想有個個 ......:smile_27:

支持下啦

好快又過左一個星期, 我同班朋友又出去飲過 ...

駕輕就熟既我同 N 小姐, 照舊一醉解千愁, 攬住佢一路車一路揸住咁又去左後樓梯呢個戰場,
果晚好明顯佢醉得比我快, 入到去我扶住佢坐低左響樓梯, 繼續用條脷響佢咀入面打圈, 今次 N 小姐好主動捉住我隻手,
隔住佢件透花薄背心係咁搓佢對波, 我好記得當時我已經沉左 ... 我同 N 小姐講左句: 其實我地次次都係咁落去, 我遲早會鍾意左你 ...
我唔知當時佢聽唔聽到, 淨係記得佢望左我幾眼就 cool 住我條頸係咁同我車車, 攬得好實 ...

之後點玩我已經唔記得左, 淨係知自己果晚大概好似斷左片咁, 記得既野都好零碎, 直到玩完走果陣,
我記得 N 小姐好似清醒返咁, 係佢同我上左的士, 我仲聽到佢同我講話: 不如返我屋企啦, 之後就同個司機講左佢屋企地址, 我就訓著左 ...
到我再醒返果陣就已經上左佢屋企, 我都唔知當時有冇其他人, 張開眼就已經發覺自己響張床上面, N 小姐仲坐左上黎, 見到佢慢慢除緊佢件背心仔,
同埋除左佢個brabra, 佢對 34C 既波就盡在眼前, 我成個人仲唔即刻醒哂咩 ... 不過我冇表現出黎, 依然攤響度扮昏迷,
因為果一刻我真係好想比人服侍 !

N 小姐僕左響我心口, 佢好鍾意玩脷, 係咁錫我頸又響響耳邊吹, 有幾下真係差 D 忍唔住嗌左出黎, 為左想享受耐 D 我繼續扮野 !
咁我都有比少少反應既, 我慢慢用手掃佢背, 繼續我最鍾意既車車, 對手 keep 住摸落去 ... 頂 ! 佢又係著緊身褲 ...
佢 feel 到我伸唔到隻手落去, 即刻自動自覺除開左粒褲扭, 我就幫佢用腳除埋佢條褲, 急不及待玩佢妹妹啦, 我細細力係咁打圈,
好快成隻手指已經濕哂, 佢起返身話已經等唔到, 好快咁除左我條褲, 一口就含住我支野殊殊聲咁啜想吸乾我咁, 仲洗埋車底, 望住佢個淫樣真係舒服到想死 ...
吹左一陣我都頂唔順, 起身問佢有冇套, 佢話冇但叫我快 D 照入, 我都冇諗咁多, 好快就男上女下入左 ...
捉住佢條少少粗既腰係咁插, 佢好大聲係咁嗌左出黎, 話好爽好入, 我先知原來屋企冇人, 更加落力 D 又揸下佢對 34C,
之後換左狗仔, 捉住佢一隻手時快時慢咁推, 唔知係咪多數女人都好似好鍾意狗仔好鍾意比人推 ... 我一路推既時候望住床頭既窗已經見到日出, 都唔知自己推左幾耐,
最後拎返出黎再換女上, 好鍾意一路抱住佢 un 一邊同佢車車, 玩左咁耐我 feel 到佢妹妹依然好濕, 不停咁攬住我叫, 但我已經頂唔住, 同佢講要射喇,
佢就起身即刻用口同我接哂, 真係爽到暈 ......

最後我同佢都好攰, 我攬實 N 小姐再車左一陣就一齊訓著了 ...

待續 ...

訓醒後一定係晨操:smile_o12:

前往最後回覆