上一頁下一頁
發新話題

第一次識到 sp。。(updated p.4)

收藏  |  訂閱
64  26.0k

佢點在App挑逗你?又點開始傾下咸嘢?

引用:
原帖由 黑馬仔仔 於 2013-7-8 12:04 AM 發表 查看引用來源佢點在App挑逗你?又點開始傾下咸嘢?
講下佢點同 bf 攪野, 講下點先 high d 呀咁

佢咁樣報答你:smile_46:

第一次識到 sp....

但口交帶比我嘅快感, 無想像中咁強。

支持

係咪佢挑過你,你知佢玩得先敢問㗎?
引用:
原帖由 koex 於 2013-7-8 12:15 AM 發表 查看引用來源
講下佢點同 bf 攪野, 講下點先 high d 呀咁

引用:
原帖由 koex 於 2013-7-7 21:58 發表 查看引用來源
幾個月前 post 過, 已經被 delete,  大約話 gf 咁多年黎只幫我含過一次, 所以我好恨再次被含, 但 gf 點都唔肯, 我個人又對召妓反感, 所以徒嘆奈何。
.
講番而家, 我自己發夢都估唔到, 近月識左個 sp,  年齡 ...
佢等你好耐喇!

引用:
原帖由 koex 於 2013-7-7 22:28 發表 查看引用來源
快快手打埋下半。。。。
咁我就叫佢用口啦, 佢仲玩野, 話 : 吹就吹啦, 咩用口啫。:smile_45: 跟住就彎身除我褲, 一口含落去, 果下真係好 high,  隔左咁多年, 終於可以再嘗被含滋味, 但過左分零鐘, 我竟 ...
算喇!有時對手唔可以比較架!只要大家有 feel ,咪執番劑 happy 吓囉!

引用:
原帖由 koex 於 2013-7-7 22:36 發表 查看引用來源
補充 : 佢係有 bf 的。。。。

你同佢 bf 一齊分享囉!家下重有無得閒出嚟砌番鑊呀?:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆