上一頁下一頁
發新話題

一段關系終結的原因(updated#1 #38,39,58)

收藏  |  訂閱
68  25.4k

期待下集!

引用:
原帖由 的奇 於 2013-6-28 09:44 AM 發表 查看引用來源
咁快高潮咗?
只係用手指摸陰蒂,基本上每個女仔都好快到, 只要吾好成日偷偷用手指插入去, 反而放係門口吾入,一路幫佢摸陰蒂會仲易仲快到

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-6-28 12:07 PM 發表 查看引用來源
之後點

慾知後事如何, 請看下回分解, 我係咪應該甘講。 哈哈哈

引用:
原帖由 水長流338 於 2013-6-28 10:45 PM 發表 查看引用來源
又或者厭了!:smile_39:

我所指的原因係同a小姐無維持關係的原因而已

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-6-29 12:27 AM 發表 查看引用來源
快D快D快D出
甘樣比師姐叫二叫, 想忍住遲d出都吾得啦

引用:
原帖由 Talking_Harry 於 2013-6-29 12:44 AM 發表 查看引用來源

甘樣比師姐叫二叫, 想忍住遲d出都吾得啦

女人既叫聲係比男人最大既鼓勵丫麻

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-6-29 01:00 AM 發表 查看引用來源
女人既叫聲係比男人最大既鼓勵丫麻
哈哈,妳甘講我都好同意, 不過妳係叫人快d...有好多重意思,好易會錯意

m小姐高潮完之後個身體好似變得敏感左, 我隻手放開佢之前偷偷地甘郁下,佢都叫左二聲出黎但係係果種頂吾順叫我停果種聲,順勢佢就成個人坐左係張床度。跟住我就問左佢一句, 妳做咩坐係度? 佢就答我, 妳摸我我頂吾順咪坐起吾比你摸囉!  甘我就笑一笑甘講左句, 傻, 吾係講呢樣,妳甘坐法張床單咪有個水印係度囉,
跟住佢即刻縮埋無再坐係度, 然後我就攬返佢起身就同左佢講左句,不如去沖涼囉。 點知m小姐竟然同我講, 我比你搞到先好攰呀,點去沖涼。 之後我野都無講就抱起左佢入去廁所開水一齊去沖涼,放返低佢果陣仲講左句, 拿~ 甘沖到啦掛,開埋水比你啦,佢吾左一句,我就幫佢除哂身上裝束,然後就問佢, 一齊沖好吾好, 之後佢話可以,但係你要幫我沖,我好攰吾想郁。 甘我當時就緊係呆一呆, 之後就答佢好,無問題,想沖想抹邊度你出聲就得。
甘沖涼濕左大家身, 我就問佢要沖邊呀? 甘佢就答我手,沐浴露。 甘我就幫佢茶暈成隻手, 發現佢全程都係閉上眼,可能真係有d攰, 甘我就幫佢繼續茶手,慢慢好溫柔甘移動,茶到上隔甩底度, 佢成個人軟一軟係甘笑甘埃左落我度再講左句,痕嫁,咪整醒人啦,笑醒嫁再係甘。甘就緊係二邊一齊茶,變左半扶住佢,佢又係甘笑甘,跟住就話, 吾洗你啦,你整鬼人都吾係幫人沖身既, 我就同佢講,又係你叫人沖手既, 好啦,甘你仲沖吾沖, 甘佢就話沖呀, 背部呀, 甘我就好聽話甘幫佢洗背, 其實都ok. 都算滑又無火山粒。 再黎就係腳同patpat..都好正常甘幫佢沖, 之後佢就講句, 好啦見你甘好甘乖, 比你幫我沖埋前邊同下邊啦。 甘其實都只係好正常甘幫佢塗沐浴露,不過在個胸果度就塗左特別耐, 仲有意無意搞下佢粒linlin...講真, 好開心因為佢幾敏感,摸幾下個身

都震下震下甘,可能係我偷偷地甘店,所以佢估吾到我幾時會摸, 有d估吾到d反應就特別敏感特別正, 慢慢摸下摸下佢個身又軟左埃左落黎,呼吸聲都急促左,但就好似想忍住吾比我知道佢舒服甘, 甘我摸左一陣都廢事甘明顯就轉左去幫佢洗下邊,其實一摸落去佢個身都震左一震,我就講句, 頭先呢度摸左好耐,我幫妳洗返乾淨d, 甘佢都未反應我就開始加速去摸佢陰核位,吾洗二秒佢就已經呻吟左二聲出黎, 啊~啊~好有節奏甘。 之後我一路kee 住再慢慢加快速度, 佢亦都愈來愈呻吟得大聲, 相比第一次, 佢更加快成身又忍吾住係度震,又高潮左,成對腳無力軟左係度。 我就開聲問佢,舒吾舒服啊? 佢就答我,吾一聲。 我就講句。 洗完啦。 妳d水都洗乾淨哂, 佢就打左我一下, 未洗啊, 快d沖乾淨先, 跟住就沖乾淨, 過程佢都好頂吾順因為剛剛高潮完。之後就攬住一齊返上床。

好Sweet 呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆