上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.4k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 08:01 發表 查看引用來源
系呀...現在職業女性唔使靠男人,有自己工作能力什至財力俾男人更好思想開放.....
所以現代女性完全不需要靠男人

早晨呀咁多位
以為自己要早起身睇波, 原來你哋仲早

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 08:25 發表 查看引用來源
早晨呀咁多位
以為自己要早起身睇波, 原來你哋仲早
早呀。。。呢度d師兄都好早

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 08:01 發表 查看引用來源
系呀...現在職業女性唔使靠男人,有自己工作能力什至財力俾男人更好思想開放.....
好似我老婆咁, 以前搵錢多過我, 最近又轉咗新工........更搵得多

不過始終思想未能開放

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 08:29 發表 查看引用來源

好似我老婆咁, 以前搵錢多過我, 最近又轉咗新工........更搵得多

不過始終思想未能開放
佢一旦開放好可能嚇死你

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 08:30 發表 查看引用來源
佢一旦開放好可能嚇死你
我冇所謂呀......
好似佢老友咁(深圳嚟嘅)個思想都比較開放, 同埋另一個番禺嚟嘅表面上好似好保守, 其實睇得出係姣西一名

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 08:29 發表 查看引用來源

不過始終思想未能開放
好多女人思想開放咗你都唔知,佢哋出面偷食對外開放,但在自己老公及親友要保持賢妻良母😅😅

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 08:37 發表 查看引用來源

我冇所謂呀......
好似佢老友咁(深圳嚟嘅)個思想都比較開放, 同埋另一個番禺嚟嘅表面上好似好保守, 其實睇得出係姣西一名
正常嘅,人始終都動物😅要 遺傳下一代嘅需要,所以都會有性衝動😅🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 08:39 發表 查看引用來源
好多女人思想開放咗你都唔知,佢哋出面偷食對外開放,但在自己老公及親友要保持賢妻良母😅😅
啱........好似我老婆個老友咁, 成日把口仁義道德, 不過聽講佢之前有偷食

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 08:44 發表 查看引用來源

啱........好似我老婆個老友咁, 成日把口仁義道德, 不過聽講佢之前有偷食
佢可以在外面和其他男人做啲平時唔會和老公做嘅性行為,例如走後門,口爆,玩具,3P等🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆