上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.4k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:45 發表 查看引用來源
我以前識得一個老板,佢有生意同工廠在內地,中港二邊走,佢話自己離左婚,吾再娶老婆,去叫下鷄,耐不耐睇中人地老婆,會出大舊錢叫人個老婆做一晚鷄,洗返干淨你老公知乜鬼,就算知又点,佢分分鐘可能吾介意老婆做多幾晚,識諗就知道,機會 ...
願聽其聞.......

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:45 發表 查看引用來源
我以前識得一個老板,佢有生意同工廠在內地,中港二邊走,佢話自己離左婚,吾再娶老婆,去叫下鷄,耐不耐睇中人地老婆,會出大舊錢叫人個老婆做一晚鷄,洗返干淨你老公知乜鬼,就算知又点,佢分分鐘可能吾介意老婆做多幾晚,識諗就知道,機會 ...
那些年我系不認同,今時今日我已覺得呢個老板言之有理,以為個女人系你私家鷄,話吾埋佢幾時系出面做左大眾鷄,不過都系吾洗你同意

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:49 發表 查看引用來源
那些年我系不認同,今時今日我已覺得呢個老板言之有理,以為個女人系你私家鷄,話吾埋佢幾時系出面做左大眾鷄,不過都系吾洗你同意
現實就系殘酷,同意吾同意都會發生

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:50 發表 查看引用來源
這個的確系咁.....

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:50 發表 查看引用來源
加上叻女人善於利用身體征(精)服男人,幾多英雄好漢,都系最終被女人臣服

各位師兄、師姐早晨

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-22 08:00 發表 查看引用來源
各位師兄、師姐早晨
早晨呀😊

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:57 發表 查看引用來源
加上叻女人善於利用身體征(精)服男人,幾多英雄好漢,都系最終被女人臣服
系呀...現在職業女性唔使靠男人,有自己工作能力什至財力俾男人更好思想開放.....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-22 08:00 發表 查看引用來源
各位師兄、師姐早晨
早晨......

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 08:01 發表 查看引用來源
早晨呀😊
有師兄話返我知,隻乸系香土飲食區出左帖😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆