上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-21 18:11 發表 查看引用來源

佢係我哋組長大哥嚟...
我几時做咗組長架😅😅😅有無投票通過架🤪🤪

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-21 18:14 發表 查看引用來源

可能Mandy姐想試吓小鋼炮呀
好大可能😅😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-21 18:03 發表 查看引用來源

冇問題啦,大家都唯熟, 有乜嘢未見過呀,應該唔會尷尬, 可能仲會指點一下你嘅錯處喺邊度,下次唔好再犯。
佢哋老土人嚟, 唔多想含就一定, 色情鏡頭都少睇, 割包皮都唔知實際係點樣, 俾佢見到條冇皮冇毛小潤腸幾驚喜, 話又黑又肥幾正喎...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-21 18:20 發表 查看引用來源

佢哋老土人嚟, 唔多想含就一定, 色情鏡頭都少睇, 割包皮都唔知實際係點樣, 俾佢見到條冇皮冇毛小潤腸幾驚喜, 話又黑又肥幾正喎...
佢睇錯咗以為你老虎食緊一條鴨潤腸  🤣🤣

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 18:13 發表 查看引用來源
你又知家姐會含,咁私人嘅嘢佢無理由同你講?
熟咗後佢有孖我講吓性問題(絕對私聊唔俾得人知), 知道點解佢隻佬會出去搵其他女人, 不過過唔到自己點都放唔到入口啜, 有朋友都係呢啲情況, 老虎唔願用口....慘 !!!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 18:14 發表 查看引用來源
全「組」最「長」嘅大哥...  冇人夠料孖你爭, 認咗佢啦....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-21 18:20 發表 查看引用來源

你家姐咁同你講。。。讚賞你支嘢😅👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 18:14 發表 查看引用來源
一票贊成,一票棄權
通過

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-21 18:27 發表 查看引用來源

熟咗後佢有孖我講吓性問題(絕對私聊唔俾得人知), 知道點解佢隻佬會出去搵其他女人, 不過過唔到自己點都放唔到入口啜, 有朋友都係呢啲情況, 老虎唔願用口....慘 !!! ...
你之前同家姐唔熟架咩?會唔會我唔會咗....你講緊你老婆家姐呀😅

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-21 18:29 發表 查看引用來源

全「組」最「長」嘅大哥...  冇人夠料孖你爭, 認咗佢啦....
咁…都得😅😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆