上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.2k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-5-21 15:15 發表 查看引用來源
打漏幾隻字,是細佬下面滴口水🤭
係BB呢喎

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-5-21 15:23 發表 查看引用來源
我就試過開發過人妻屎忽,啲人妻對住自己老公未必好激,反而偷食時玩得好癲。
條女緊係hi啦!你又有乜感覺?

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-5-21 15:23 發表 查看引用來源
我就試過開發過人妻屎忽,啲人妻對住自己老公未必好激,反而偷食時玩得好癲。
好多屌過人妻師兄都系咁講

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-5-21 15:02 發表 查看引用來源
三寶兄,呀嫂係香討個網名係咩呀?可唔可以去撩下佢呀
你咪去撩下,反正我冇所謂

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-5-21 15:13 發表 查看引用來源
大陸人玩得比傷港人更激,入珠男都唔知幾多,同d人妻玩得就肯定菊花都開發埋,吖嫂比d大陸男屌完真是好難唔上引,肛門就更是佢地玩樂勝地🤭😍😍 ...
等我今晚借意同佢乃,留意下佢個屎忽有冇裂痕先

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2021-5-21 15:25 發表 查看引用來源
縮唔縮係男人自己問題喎,唔通壯陽又關我事
關你事架, 最好用你咀仔幫下口

引用:
如果唔係尋求更高層次的刺激感, 點會出黎搵野食..........

好多人妻都係目標為本, 態度好明確清晰

引用:
兩公婆大家都會互相保留一啲矜持同道德觀念,出得去偷食一定係要放縱一番尋求刺激。

回覆 702# cheapcheap123 的帖子

插屎忽其實好爽,心理上係個女人完全忽自己馴服,身理上係好緊好窄

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 18:11 發表 查看引用來源
亞嫂咁姣已經開綠燈, 細佬唔駛講, 弟婦應該都順應民意開埋綠燈齊齊玩.
師兄不妨帶埋眼罩去玩, 搵兩個剪定兩個窿扮睇唔到一齊沖涼佢哋少啲尷尬嚟做開頭, 唔少人都玩呢嘢, 有啲俾囡戴玩摸 J 認人, 男戴揸波認老虎.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆