上一頁下一頁
發新話題

性事分享

收藏  |  訂閱
80  18.8k

回覆 56# cola929 的帖子

2個人,做咩都要就住就住啦~
無論果個係老婆定咩人都係~
就算係情人,女朋友,你都會就住
有D人就住唔俾真個性
有D人就住要持久力
有D人就住唔俾人知自己弱
總有要就既野~人生就是這樣
唔知大家有無睇the crown
就好似英女皇皇室生活一樣,皇室同國家永遠是首位~所以咩都就住就住~

回覆 57# 大食之熟女 的帖子

呢個學問唔係人人識同欣賞
我覺得夫妻要學下~

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-13 09:59 發表 查看引用來源

後生嗰時每月出糧,都會去幫襯一次 USB 既可以舒筋活絡又可以畀女玩雀, 如果遇到好樣又或者身材正就加錢同佢開波。
原來師兄係咁長大嘅, 似我舊同事.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-13 15:22 發表 查看引用來源

原來師兄係咁長大嘅, 似我舊同事.
無撚雀都有廿几年啦😅

即係自己打飛機時
打到想出就停
留返聽日再打

係咪咁玩
請指教
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-5-13 11:17 發表 查看引用來源
會上網學點樣前列腺按摩,按到佢想出又停下又按,按到佢艙底貨都出埋,特別硬

引用:
原帖由 lonelyman00 於 2021-5-12 11:26 發表 查看引用來源
同老婆,如果未夠,何解唔再同老婆黎一次呢?
又係咩心態
作為人夫,都無話夠唔夠同想唔想要啦~
個C兄可能見老婆攰  錫住老婆   咪搵五姑娘先
未必有問題啊~

引用:
原帖由 hk005500 於 2021-5-13 18:37 發表 查看引用來源

個C兄可能見老婆攰  錫住老婆   咪搵五姑娘先
未必有問題啊~
同老婆己經出左野啵~老婆唔攰嫁,仲好想再要添~

回覆 65# 88yes 的帖子

我覺得自己做唔到。。。。
呢種玩法,要雙向先得
你想,我偏唔俾你。。。到我俾你,你就會更盡力

我有個朋友同個老公結咗婚十幾年,原來咁耐屌咗佢老婆唔夠十鑊,我真心想訪問吓佢老公,佢老婆樣又唔差,腰細波大,點解咁都唔食,最後離埋婚.
引用:
原帖由 lonelyman00 於 2021-5-12 11:17 發表 查看引用來源
聽人講,幫人問~
有個人夫,旁晚同老婆攪完野,夜晚沖涼仲想打飛機既~
係咩心態?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-5-15 01:35 發表 查看引用來源
我有個朋友同個老公結咗婚十幾年,原來咁耐屌咗佢老婆唔夠十鑊,我真心想訪問吓佢老公,佢老婆樣又唔差,腰細波大,點解咁都唔食,最後離埋婚.
係老公無興趣定唔得先?
定係個老婆又靚身材又好但係死魚一條?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆