上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  324.4k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-11 09:23 發表 查看引用來源
總之一句,同枱食飯,各自修行😵
佢想同邊個邊個乜乜,我都吾會阻止或者建議,就算侄仔都系,大家成年人,做乜自己決定吧😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-11 09:25 發表 查看引用來源
佢想同邊個邊個乜乜,我都吾會阻止或者建議,就算侄仔都系,大家成年人,做乜自己決定吧😵
總之。。。同枱食飯,各自修行

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-11 09:25 發表 查看引用來源
正確…

表面睇就好似係寶兄做錯,大大力推寶嫂比人,但寶嫂唔食冇人會迫到佢,只係你地唔可以怪責對方,大家都有責任…

大家成年人,為自己行為負責就ok

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-11 09:41 發表 查看引用來源

正確…

表面睇就好似係寶兄做錯,大大力推寶嫂比人,但寶嫂唔食冇人會迫到佢,只係你地唔可以怪責對方,大家都有責任…

大家成年人,為自己行為負責就ok ...
講得好😅有乜都自己負責啦,關人撚事,身體系自己,擘開都系自己想先擘開,男人鳩硬都要條女肯擘開先得🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-11 10:24 發表 查看引用來源
講得好😅有乜都自己負責啦,關人撚事,身體系自己,擘開都系自己想先擘開,男人鳩硬都要條女肯擘開先得🤣
宝兄你有一句相當同意👉男人鳩硬都要條女肯擘開先得, 👈 掉番轉都可以咁講: 女人閪濕擘開, 都要個男人鳩硬肯插入黎先得.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 10:35 發表 查看引用來源
宝兄你有一句相當同意👉男人鳩硬都要條女肯擘開先得, 👈 掉番轉都可以咁講: 女人閪濕擘開, 都要個男人鳩硬肯插入黎先得.
🤣🤣🤣👍

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-11 10:43 AM 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣👍
凡事都系双向既,總之大家系成年人,知道自己系做緊乜,就ok啦!😊😊😊

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 10:35 AM 發表 查看引用來源
大家都系成年人,有選擇權嘛,玩呢D至緊要系岩feel嘛

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-11 11:46 發表 查看引用來源
大家都系成年人,有選擇權嘛,玩呢D至緊要系岩feel嘛
咁梗系,岩feel系阻都阻吾到🤣

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-11 11:44 發表 查看引用來源
凡事都系双向既,總之大家系成年人,知道自己系做緊乜,就ok啦!😊😊😊
做緊愛。。。做嘅嘢🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆