上一頁下一頁
發新話題

包養越南女大學生篇 (持續更新)

收藏  |  訂閱
150  113.7k

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-6-17 21:24 發表 查看引用來源

師兄,借問聲你個專家簽證,係去越南做乜野呢?

我都想學師兄去搵食。 😂
揾食:
https://twitter.com/Mitaojiang9

所謂專家簽証都係一個簽証名,有本地公司擔保申請就可以。 我做工程。

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-18 02:48 發表 查看引用來源
所謂專家簽証都係一個簽証名,有本地公司擔保申請就可以。 我做工程。
👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-18 02:48 發表 查看引用來源
有$揾又有女食 一流   人工照計高好多下

#3 今晚係週末,餐廳只可以外賣,order 左d 野返黎食,今晚佢會黎酒店過夜。 河內酒店好多唔比無結婚証的本地女同外國人入住,我住間酒店雖然都有呢個要求,但由於我係long stay , 又係 VIP 房,所以都無人理我。

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-18 22:04 發表 查看引用來源
#3 今晚係週末,餐廳只可以外賣,order 左d 野返黎食,今晚佢會黎酒店過夜。 河內酒店好多唔比無結婚証的本地女同外國人入住,我住間酒店雖然都有呢個要求,但由於我係long stay , 又係 VIP 房,所以都無人理我。 ...
😏👏又食好野🤭……上照呢?只得個講字。

仲有無多D圖呢?

回覆 35# daifai2008 的帖子

等師兄你嘅賽後報告👍🏾

師兄可以講多啲同個越南女仔 床上交流嗎?個女仔係當妳係另一半咁好sweet 或者 好用心服侍妳?有冇啲過程聽下?

要聽以下一段廣播...(後生嘅唔會知係乜嚟嘅 )

不漏動拉,木剪塞眛,夜團印越喃.....

剛才嗰段越南話廣播,https://www.youtube.com/watch?v=xGKFqfMbag8   郭文輝都演繹過....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆